Следва

Когато киното се пренесе у дома

Дневен ХОРОСКОП - 14.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Вторник може да бъде успешен ден за финансовите ви дела, стига те да не нарушават закона. Важно условие могат да бъдат и всички разумни и практични действия от вчера. Денят ще бъде благоприятен ден за тези, които се занимават със земеделие или животновъдство. Днес много неща ще търпят благоприятно развитие и завършек. Анализирайте внимателно вече възникналите събития или проблеми; избягвайте или не се включвайте в нови. Вторник ще благоприятства любовните връзки, особено тези, които са кармични или изискват натрупване на някакъв житейски опит по един или друг начин.

Овен, Лъв, Стрелец: във вторник ще преживеете различни семейни събития или срещи. Ще проведете телефонни разговори с роднини, които живеят в други населени места. Проблемите в дома ви днес няма да бъдат разрешени с конфликт. Във вторник е важно да се намери изход от криза, възникнала през последните седем дни. Денят ще благоприятства уреждането на важен документ или договор.

Телец, Дева, Козирог: във вторник ще трябва да разрешите различни ситуации, свързани с роднини. Този ден може да бъде труден, но с воля и постоянство ще успеете да постигнете важен успех за вас. Ако избягвате проявите на капризи и упоритост, днес предстои да имате хармоничен ден в любовта. Във вторник ще получите важна за вас новина или ще се появи нова възможност за развитие на работното ви място. Денят носи новини или събитие, свързано с жена над 35 години.

Близнаци, Везни, Водолей: във вторник ще имате ден за сериозна работа, в който не трябва да очаквате лесен успех. Разчитайте на собствените си сили днес, а не на късмета. Днес не се пренатоварвайте с емоции, които след това ще бъде трудно да изчистите от себе си, като например гняв или обида. Вторник ще бъде благоприятен ден за развитието на чуждестранни контакти и отношения. Възможно е да получите важни за вас финансови новини.

Рак, Скорпион, Риби: вторник ще бъде благоприятен ден за вас - очертава се да завършите сложни бизнес разговори, сделки и други професионални отношения. Днес може да се занимавате с неща, които се отнасят до наследство, собственост на родители или роднини, продажба на имот и др. Във вторник ще бъдете изненадани от телефонно обаждане или новини, свързани с човек от вашия приятелски кръг.

More Astro