Следва

Ваканцията на известните: Кейти Пери и Орландо Блум в последни "свободни" мигове преди бебе #1

Когато киното се пренесе у дома

Довечера сме на кино у нас!

All About Life преди 3 години

Всички знаем онова силно усещане, онази тръпка, която чувстваме, когато гледаме любим филм в киносалон. Силата и чистотата на звука, както и размера на картината ни пренасят в магичния свят на гледаната от нас история и ни карат да се потопим във филма сякаш е реалност.

Но как бихме могли да прехвърлим това усещане у дома за по-голям комфорт и свобода при избора на филми и сериали?

С размер от цели 88 инча и над 100 милиона светещи субпиксела, LG OLED88ZX9LA 8K SIGNATURE OLED TV може да предостави истинска кино атмосфера. Телевизорът от ново поколение се отличава с несравнимо качество на картината, предлагайки най-дълбокото черно, най-богатите цветове и най-реалистичното качество на картината, за да бъде преживяването истински потапящо.

За максимално спиращ дъха ефект - телевизорът разполага с Dolby Vision IQ – технология, която регулира интелигентно яркостта, цвета и контраста според съдържанието, жанра и условията на осветеност. По този начин зрителят успява да се наслади максимално на гледания от него филм, предаване или сериал.

Свързаността със стрийминг платформи като Netflix и Apple TV дават възможност на потребителя да гледа любимите си филми по всяко време и с невиждано досега качество на картината. Наличието на функция за гласови команди, пък, прави цялостното преживяване още по-удобно и забавно за потребителя.

Освен с невероятната си картина, 8К телевизорът на LG ни впечатли и с изключително изтънчения си дизайн, който идеално пасва на модерното домакинство. Елегантната стойка на телевизора се вписва естествено в обстановката, за да добави лукс към домашния интериор, докато предлага стабилна опора на 88-инчовия екран.

Е, вече можем спокойно да кажем, че няма нужда да ходим до киносалона, за да се чувстваме като на кино - LG OLED88ZX9LA 8K SIGNATURE OLED TV пренася киното у дома.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.