Следва

В несесера. Какво ново при ноктите през 2010-та

Прическа за най-хубавото Новогодишно парти!

В навечерието на най-голямото парти в годината, а именно Новогодишното, винаги е по-добер да се довериш на...

Hair преди 14 години

В навечерието на най-голямото парти в годината, а именно Новогодишното, винаги е по-добер да се довериш на истинските професионалсти за съвършения завършек на твоята перфектна визия, а именно прическата.

Вече познаваш специалистите в салон Юлия Георгиева, и със сигурност си се възползвал от незаменимите съвети на самия топ коафьор Юлия Георгиева, но що се отнася за Новогодишната нощ, всички знаем, че тя винаги е олицетворение на приказен бал и съответно всичко в тази нощ, трябва да бъде скъпо, специално и неповторимо.

Вече имаш рокля, обувките на висок ток са в кутията, която държиш под ръка, какво обаче ще отива повече на едното ти голо рамо - закачлива плитка или кок на римска богиня!? Обикновено тук знае отговора само най-добрият коафьор.

Поради тази причина сме в салон Юлия Георгиева, където ще ти предложат няколко идеи за Новогодишната нощ, които в ниакъв случай не би могла да спретнеш на две на три у дома си.

Естествено,  тенденциите са водещото тук, а през този сезон определено на мода са обемите. Цветовете са неизбежно топли и спокойни, сякаш да напомнят за отминалата есен, а формите могат да бъдат постигнати единствено чрез много въображение.

Rock&Folk
звученето на косите сигурно вече знеш е абсолютният хит, но макар и понякога да е доста естествено на вид, то далеч не е толкова елементарно, колкото изглежда.

Ето как да блестиш в Новогодишната нощ, според тенденциите и професионалстите коафьори в салон Юлия Георгиева:

Предожение номер едно (на снимката горе)! Женствена, неустоимо естествена, небрежна, но прибрана... Тази прическа е за фините дами с афинитет към ретро елементите.



Предложение номер две! Обем в горната част, силно прибрана отзад в кок... Изключително предложение за смелите дами, които държат да бъдат предизвикателно красиви на всяко парти.



Предложение номер три! Женствено прибрана коса, подходяща за секси рокля без гръб. Изумително женствена и нежна тази дама е като пепеляшка в нощта на бала.



И топ предложението на вечерта - изтънчен кок, високо горе, с бретон и коса в топли цветове. Истинско произведение на изкуството. за красивата и недостъпна жена!

Салон Юлия Георгиева е на ул. Юрий Гагарин 22А, на ъгъла с ул. Атанас Далчев.

 

More Hair