Следва

Дневен ХОРОСКОП - 15.07.2020

Крис Евънс и Лили Джеймс: да не можеш да си влезеш в хотела от криене

Заедно са, май. 

Celebrities преди 3 години

Звездата, по-разпознаваем като "Капитан Америка" - Крис Евънс, не съумя да предложи космическа защита от папараците за себе си и гаджето - чудната Лили Джеймс от "Имението Даунтаун", докато двамата дефилираха из вечерен Лондон преди дни. 

Джеймс бе забелязана да напуска частния клуб Marks в Мейфеър, следвана по петите от Евънс. Около един след полунощ в събота, двамата се качват в едно и също черно такси, след което се отправят към луксозния хотел Corinthia, където Крис слиза от таксито отделно от Лили, която пък се отправя към страничната врата на хотела.

Супергероят Евънс тръгва към главния вход, където обаче се оказва принуден да изчака член на персонала, за да бъде допуснат, след надлежно размахване на картата за достъп през стъклото.


ЧРД, Крис Евънс: 36 горещи кадъра!


Редно е да отбележим, с извинение към най-солидните фенове на "Капитан Америка", че, докато служителят на хотела го уведомява любезно, че не може веднага да бъде допуснат, Крис нарежда: "По дяволите, как не може? Аз съм капитанът!", и  още: "Познавам този квартал. Бих се на тази алея. И на този паркинг. И зад този ресторант..."

Както и да е, всеки има право понякога да е нервен, както и потаен, а за протокола ще припомним, че преди 5 години Джеймс се срещаше със звездата от The Crown - Мат Смит, а Евънс имаше връзка (през 2017-та, за да сме точни), с комедийната звезда Джени Слейт. 



И макар че засета Лили и Крис не потвърждават, че са заедно, колегите-папараци са на стража, за да докажат именно обратното. 

More from View Sofia

Не може всичко: Камила Паркър-Боулс без право да носи короната на кралицата майка с легендарния Кохинор

Celebrities преди 1 година

На коронацията на Чарлз III през май следващата година Камила Паркър-Боулс, според западните медии, едва ли ще може да носи короната на кралицата майка с легендарния диамант Кохинор от 105 карата

Life: всички романтични увлечения на принцеса Даяна + няколко слуха

Celebrities преди 1 година

Покойната принцеса Даяна ще изгрее на корицата на Tatler идния месец, а поводът е денят, в който тя би навършила 60 години (Ди е родена на 1 юли 1961г.). Поводът е и тъжен, и хубав - Даяна, загубила живота си твърде рано, е една от най-обичаните жени на света, а романтичният ореол, който обгражда личността й, вероятно ще остане завинаги  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.