Крис Евънс и Лили Джеймс: да не можеш да си влезеш в хотела от криене

Крис Евънс и Лили Джеймс: да не можеш да си влезеш в хотела от криене

Заедно са, май. 

Звездата, по-разпознаваем като "Капитан Америка" - Крис Евънс, не съумя да предложи космическа защита от папараците за себе си и гаджето - чудната Лили Джеймс от "Имението Даунтаун", докато двамата дефилираха из вечерен Лондон преди дни. 

Джеймс бе забелязана да напуска частния клуб Marks в Мейфеър, следвана по петите от Евънс. Около един след полунощ в събота, двамата се качват в едно и също черно такси, след което се отправят към луксозния хотел Corinthia, където Крис слиза от таксито отделно от Лили, която пък се отправя към страничната врата на хотела.

Супергероят Евънс тръгва към главния вход, където обаче се оказва принуден да изчака член на персонала, за да бъде допуснат, след надлежно размахване на картата за достъп през стъклото.


ЧРД, Крис Евънс: 36 горещи кадъра!


Редно е да отбележим, с извинение към най-солидните фенове на "Капитан Америка", че, докато служителят на хотела го уведомява любезно, че не може веднага да бъде допуснат, Крис нарежда: "По дяволите, как не може? Аз съм капитанът!", и  още: "Познавам този квартал. Бих се на тази алея. И на този паркинг. И зад този ресторант..."

Както и да е, всеки има право понякога да е нервен, както и потаен, а за протокола ще припомним, че преди 5 години Джеймс се срещаше със звездата от The Crown - Мат Смит, а Евънс имаше връзка (през 2017-та, за да сме точни), с комедийната звезда Джени Слейт. 


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.