Следва

Пак с бретон? Стилистите кимат утвърдително

Кой как избра да се рекламира: Ирина Шейк и момчето на Лиз Хърли за Pat McGrath Labs

Рускинята позира върху 18-годишния син на актрисата Елизабет Хърли

Beauty News преди 3 години

Интересен начин да се рекламира избра легендарната гримьорка Пат МакГрат - видео, заснето непосредствено преди карантината, бе публикувано в официалния профил на Pat McGrath Labs: на пръв поглед нищо необикновено, нали така?

Да, докато обаче не видим лицата на рекламния клип - 34-годишната Ирина Шейк, дългогодишен клиенти и приятел на Пат, и 18-годишният син на Елизабет Хърли - Деймиън, който, припомняме ТУК, подписа първи договор с компанията миналата година.


Малката племенница на Ирина Шейк й е одрала кожата


Автор на видеото е Стивън Мейзъл - не че следва това да е някаква изненада, имайки предвид, че заснема всички кампании на козметичната компания.

Слоганът на кампанията е мистериозното "Възхищавам се на красотата й, но се страхувам от съзнанието й" - цитат от Стендал, който въплъщава идеята за дарк красотата (по името на рекламирания продукт - спиралата Dark Star) на креативния екип.


Момчето на Лиз Хърли: най-сексапилният звезден наследник


Гордата Лиз Хърли одобрително сподели стопкадър от видеото, за да подкрепи кариерата на сина си.

Припомняме още, че едва преди месец тя, момчето й, а и целият свят останаха поразени от внезапната смърт на 55-годишния преприемач Стийв Бинг - бащата на Деймиън и бивш партньор на Хърли. Бинг сложи край на живота си, скачайки от прозореца на апартамента си в Лос Анджелис, намиращ се на 27-ия етаж.

More Beauty News