Следва

French Cliché

#TheLatest: първа колекция очила от RIMOWA

THE LATEST IN FASHION

All fashion преди 3 години

RIMOWA е бранд, който говори за много висок стандарт през последните 120 години. Световният лидер на пазара, говорейки за пътуване със стил, разширява своята дейност след успешните колаборации с няколко от най-изявените имена на модната сцена, а именно Dior, Off-White и Moncler. Освен превъзходните на вид и по качество куфари, желана покупка от всеки моден пътешественик, брандът пуска в продажба и колекция очила.

Общо трите линии - две слънчеви и една диоптрична - са създадени с унисекс дизайн и са озаглавени RIMOWA Bridge, RIMOWA Rim и RIMOWA Air, а като дизайн са изцяло съобразени с класическите силуети, които не се влияят от тенденциозни промени - авиаторки, квадратни рамки и така наречените pantos, съответно в стандартни или цветни огледални стъкла. Дизайните са изпълнени луксозно и функционално преди всичко, за да издържат на всички изпитания на пътуването, като тук в употреба влиза и стилното предпазно калъфче.

Дизайните идват на цена от 320 до 400 долара, изцяло координирани по материал и цвят със силно разпознаваемите куфари на престижния бранд за наистина стилно преживяване, а от вчера насам колекцията е вече налична онлайн на сайта на RIMOWA, пазаруваме я ТУК.

More All fashion