Следва

Почина Кансай Ямамото, създателят на най-знаковите костюми в кариерата на Дейвид Боуи

Тод Филипс сподели невиждани досега бекстейдж кадри от "Жокера"

Не сме видели всичко от "Жокера", изглежда...

Movies & TV преди 3 години

Известният американски режисьор Тод Филипс предостави на всички, които не могат да се наситят на историята за Жокера дори повече от година след премиерата му (или на Хоакин Финикс - зависи как го гледаш), невиждана досега доза кадри от бекстейджа по време на снимките, като ги "подхвърли" небрежно в Инстаграм профила си.


Тод и Хоакин

Главно действащо лице на снимките, за наше и ваше огромно щастие, е самият Хоакин, който, припомняме ТУК, спечели Оскар за Най-добра главна мъжка роля за "Жокера". 45-годишният актьор виждаме, за разлика от последните му появи като "бодигард" на дългогодишната си красива половинка Руни Мара, в кадър от емблематичната сцена на небезизвестните нюйоркски стълби, впоследствие превърнали се с туристическа атракция.


Големите любовни истории: Хоакин Финикс и Руни Мара, най-интригуващият романс в Холивуд


Припомняме още, че бъдещият татко посвети наградата си на покойния Хийт Леджър, който също влиза в ролята на Жокера, но в продукцията на Кристофър Нолан.


Миналото: Кой роди "Жокера"


More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 4 дни

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.