Да или Не: за кралскосинята рокля на Бриджит Макрон?

Да или Не: за кралскосинята рокля на Бриджит Макрон?

Yes. No. Maybe?

На 14-ти юли Франция празнува Националния си празник, съответно всички тържества, макар и значително ограничени заради пандемията, се провеждат под патронажа на първото семейство - 42-годишният президент Еманюел Макрон и първата дата на Франция 67-годишната Бриджит Макрон. В самото начало на Деня на Бастилията двамата съпрузи се появиха, за да отправят специален поздрав към редиците на въоръжените сили на Франция в близост до Hotel de Brienne. За разлика от повечето уважили събитието гости, първата дама не бе взела под ръка медицинската си маска, което обаче не е единственото нещо, отличаващо я от многобройната тълпа.

Бриджит Макрон има повече от прекрасна фигура, на която дори по-млади жена могат да завидят - като една истинска французойка госпожата спортува по малко, но за сметка на това се храни здравословно и подхожда много внимателно към диетата си. Краката й, винаги на показ, са перфектно стегнати, а тялото й фино и винаги с тен.

В деня на Националния празник забелязахме лек пропуск, така да кажем, в иначе винаги безупречната визия на госпожа Макрон - кройката на роклята й, решена в цвета на 2020 - кралско синьо, като че ли не е най-удачната за физическите дадености на бившата учителка.

Дори не намекваме, че дрехата й стои зле - дори напротив, просто, представяйки си я пристегната в кръста с тънък колан, както между другото Бриджит често се носи, няма как да не се запитаме - Не би ли било по-добре? Отговорите, молим, в анкетата долу>>>

Анкета

СЪС или БЕЗ колан?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.