Следва

Кралица Летисия - другото име за съвършенство

Дневен ХОРОСКОП - 16.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В четвъртък ще започнете деня с желание да завършите някои от ангажиментите и задачите си, поизостанали през седмицата. Днешният ден ще благоприятства подобни действия, стига амбициите ви да бъдат подкрепени от сериозни и реални действия от ваша страна. Грешките и трудностите дне, ако такива възникват, обикновено са свързани с прекалено емоционални реакции от ваша страна или от страна на хората около вас. Днес е важно да не губите времето и енергията си в различни посоки - съсредоточете се върху най-важните си задачи и действайте по тях. Внимателно обмислете разговор или предложение, което ще получите от мъж. Ако имате здравословни проблеми, отделете повече време за възстановяване и терапия.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще останете изненадани от новини, които ще окажат известно влияние върху бъдещите ви планове. Денят носи разходи или други финансови ангажименти, свързани със семействот ви. Бъдете внимателни в действията си; не прибързвайте с решенията и заключенията. Денят изисква повече внимание и предпазливост във финансовите и материалните ви дела. Новина или покана ще ви изненадат и ще изискват бърз отговор.

Телец, Дева, Козирог: днес може да изпитате недостиг на енергия за активна работа или ще се почувствате обременени от трудните за разрешаване проблеми, с които се сблъсквате напоследък. Днес ще трябва да вземете решение или да поемете ангажимент, свързан с вашето семейство или роднина. Новините отдалеч ще имат значение за вас. Денят ще бъде благоприятен за нови познанства, независимо дали са с романтични, професионални и други. Това ще бъде благоприятен ден за важни покупки за дома или за вас лично.

Близнаци, Везни, Водолей: в четвъртък ще имате възможност да намерите добро решение на стар проблем или неприятност. Денят е благоприятен за пътуване или контакти с хора от семейството ви, независимо къде живеят. Днес ще се наложи да коригирате някои неща в плановете си, особено такива, които са свързани с някаква промяна. Денят е важен за кариерата и бизнеса на младите мъже, родени под тези три зодиакални знака.

Рак, Скорпион, Риби: в четвъртък ще бъдете нетърпеливи, което може да провокира конфликти и напрежение около вас. Приятелствата или запознанствата с хора, по-млади от вас, днес ще бъдат важни за вас или ще ви заредят с положителна енергия. Четвъртък ще бъде благоприятен за уреждане на дела за наследство, за ангажименти, свързани с имуществото на възрастни роднини. Бъдете внимателни с нови романтични познанства с хора от други градове и държави. Любовта изисква откритост и честност във връзката, в противен случай утре може да бъдете неприятно изненадани.

More Astro