Следва

"Любовта на живота ми": Джим Кери разказва за връзката с Рене Зелуегър

Бременната Джиджи се показа за първи път

Красива е!

Celebrities преди 3 години

В случай, че сте изпуснали драмата около свръхсекретната бременност на Джиджи Хадид, позволете ни да опресним: в края на април, неволно за Хадид, стана ясно, че 25-годишната моделка очаква първото си дете заедно с дългогодишната си половина - изпълнителят Зейн Малик, 27. За щастие на Джиджи, проявата на първите видими белези на бременността й се случи по време на принудителната социална изолация, което отчасти успя да запази тайната й малко по-дълго отколкото, например, при други равни условия. Липсата на папарашки екипи в близост до дома на модела предотвратиха разкриването на дългопазената истина, но за Инстаграм профила й и милионите почитатели по цял свят нищо не остава скрито-покрито. На няколкото кадъра от празненството по случай 25-тата годишнина на Джиджи, фенове забелязаха леко наедрялото й коремче, а оттам заваляха и спекулациите.

По-късно моделът призна, че това е далеч от "мечтания" й начин да съобщите новините, но за съжаление, живеем в такова време. Сякаш леко обидена на социалните мрежи, по-голямата сестра Хадид позагърби профила си в Инстаграм, допреди седмица, когато се появи в лайв видео чат. Жадни за присъствието й, таблоидните издания веднага се нахвърлиха на върпосите и отговорите, които Джиджи размени с последователите си, като се стигна дотам, че от британският Vogue обвиниха модела, че крие бременността си.

Това, както се досещате, не се понрави на темпераментната Хадид - резултатът бе леко гневен пост, в който звездата моли да бъде оставена намира, защото ще сподели със света преживяването си едва когато тя поиска.

Е, изглежда времето е дошло, тъй като в пореден Инстаграм live от вчера Джиджи най-накрая показа бременното си коремче!

"По време на бременността, постоянно ми се носят торбести дрехи. Казват, че не изглеждам бременна в гащеризоните, които нося... е, ето го коремчето ми", започна сияещата Джиджи, като сподели още, че се снима и документира всяка промяна, но не е готова да сподели кадрите - и не знае дали някога ще бъде.

"Обичам всички ви и наистина ценя милите думи, които получавам. Не бързам да говоря за бременността си, но документирам всичко. Може би ще научите повече в бъдеще. Сега просто искам да се фокусирам върху това, което преживявам", обясни съвсем човешки бъдещата мама.

Джиджи се ползва с пълната подкрепа на известното си семейство и постоянните им компания и грижи. Преди броени дни баща й, Мохамед Хадид, публикува снимка да огромната си фамилия, като специално закри коремчето на дъщеря си със сладко емоджи.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.