Следва

Дневен ХОРОСКОП - 17.07.2020

"Любовта на живота ми": Джим Кери разказва за връзката с Рене Зелуегър

"Рене беше много специална за мен... любовта на живота ми."

Love преди 3 години

В последните месец-два доста внушителна част от по-известните звездни двойки сложиха край на отношенията си - трудно е да се определи дали прословутата карантина е основната причина за разтрогването на толкова много връзки за кратък период от време, но със сигурност и тя оказва своето влияние. Доколко някои от всички тези хора ще съжаляват за разделите след години, е невъзможно да се каже - нещо, което знаем със сигурност обаче, е че актьорът Джим Кери много трудно се разделя с една от бившите си половинки.

Наскоро Кери, 58, даде интервю за The Howard Stern Show по Sirius XM, в което призна, че до ден днешен си спомня с умиление и любов за връзката си с Рене Зелуегър, 51.

Двамата актьори са във връзка близо година в периода 1999-2000, когато текат снимките на "Аз, моя милост и Айрин", в който си партнират. Днес, 20 години по-късно, Рене и Джим очевидно не са заедно, но това далеч не означава, че актьорът не пази специално място в сърцето си за любимата, макар и бивша:

"Тя беше специална за мен, много специална", споделя актьорът и комедиант за The Howard Stern Show във вторник. "Мисля, че Рене е прекрасна."


Големите "любовни" истории: Надя Команечи и Нику Чаушеску


Джим Кери описва Зелуегър и като "голямата любов на моя живот" в новия си автобиографичен роман Memoirs and Misinformation, публикуван на 7 юли.

Кери и любимата му се запознават, както отбелязахме по-горе, по време на снимките на "Аз, моя милост и Айрин" през 1999 г. и започват да се срещат официално след края на снимките. Сгодяват се кратко след това и се появяват заедно на церемонията по връчването на Златните глобуси през 2000-та - за жалост, романтичните им отношения намират своя край по-късно през същата година.

Още малко история: Кери е женен за Мелиса Уормър от 1987 до 1995 г., с която има дъщеря - Джейн; и за актрисата Лорън Холу от 1996 до 1997 г. На свой ред, Рене се омъжва за Кени Чесни през 2005 г., но анулира брака едва година по-късно. Към момента никой от двама им не е женен.


27 неща, които не знаете за "Бриджит Джоунс"


Въпреки че са заедно закратко, папарашкият интерес към връзката им е направо нечуван за онова време. През 2000 г. Кери споделя пред Entertainment Weekly, че усеща химията с Рене още в момента на започване на снимките по продукцията:

"Беше много неочаквано, прекрасно нещо", "отговаря" Зелуегър пред същото издание. "Не се бяхме виждали няколко месеца след края на продукцията - и не бяхме говорили дори - усетих липсата му много осезаемо. Почувствах се като "Уау, наистина ми липсва."

И тук е моментът, в който трябва да разбием мечтите на всички, които все още се надяват този романс да продължи - колкото и силна любов да изпитва към бившата си, Джим Кери не храни особени надежди, че "нещото им" ще продължи.


Големите любовни истории: Хоакин Финикс и Руни Мара, най-интригуващият романс в Холивуд


"Не съжалявам за нищо - никога в интерес на истината", откровен е актьорът. "Но оценявам хората, които са минали през живота ми, и доброто, което са оставили след себе си... но не вехна по никого, не е това ситуацията. Просто това е начинът, по който приемам нещата. Да, това нещо беше много важно - и го разпознавам като такова."

More Love