Лика-прилика: Салма и мама

Лика-прилика: Салма и мама

"Благодаря ти за любовта... и гена!" - майката на Салма Хайек с Инстаграм "дебют"

Откакто Салма Хайек показа нагледно как покрива сивите си коси съвсем лесно в домашни условия, преоценихме Инстаграм профила на актрисата, в който по принцип не е много активна. Оттогава го следим чинно и ето че не след дълго можем да се похвалим с нов "улов", будещ интерес в Редакцията. Ако сте се чудили неколкократно, като нас, откъде идват перфектните гени на половинката на Франсоа-Енри Пино, малко по-надолу ще откриете отговора на голямата питанка.

Във вторник тази седмица 53-годишната актриса публикува невиждана обща снимка с майка си - известната испанска оперна прима Даяна Хименес Медина с мексикански произход, празнуваща рожден ден на 14-ти юли.

Хайек подписа снимката с умилителното "Честит рожден ден на моята красива майка. Благодаря за живота, любовта и гените ти!" И как няма да благодари - приликата помежду им е поразителна, макар повече от 20-годишната разлика във възрастта. В интерес на истината, в цялото Интернет пространство не успяхме да открием точната година на раждане на известната майка - явно от суета, госпожа Хайек никога не споделя възрастта си, като една истинска дама.

Феновете на майка и дъщеря се присъединиха към поздравленията с пожелания за здраве и дълголетие, като почти не остана коментирал, който да не отбележи, че двете са "като две капки вода":

"Вечна красота - майка ти е богиня!", "Поздравления! Нека е винаги здрава и, най-важно, щастлива!", "Щастливка е с дъщеря като теб!", "Салма, ти си копие на майка си!" - пишат ентусиазирани феновете на Салма и мама.

Актрисата винаги е подчертавала какво почитание изпитва към авторитетната си майка и неведнъж е казвала, че всичко най-добро, физически и емоционално, е наследила от нея; по-рано тази година дори сподели с всички бюти хитринката "от мама", която ще помни и прилага цял живот.

За никого не е тайна, че Салма не се възползва от услугите на пластични хирурзи - просто защото с гени като тези, не изпитва нуждата. В същия ред на мисли, актрисата признава, че не се изтезава с диети или изтощителни тренировки. Все пак успява да изглежда възхитително ден подир ден.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.