Следва

Козметики, които да избягваме, когато се излагаме на слънце

Лика-прилика: Салма и мама

"Благодаря ти за любовта... и гена!" - майката на Салма Хайек с Инстаграм "дебют"

Celebrity beauty преди 3 години

Откакто Салма Хайек показа нагледно как покрива сивите си коси съвсем лесно в домашни условия, преоценихме Инстаграм профила на актрисата, в който по принцип не е много активна. Оттогава го следим чинно и ето че не след дълго можем да се похвалим с нов "улов", будещ интерес в Редакцията. Ако сте се чудили неколкократно, като нас, откъде идват перфектните гени на половинката на Франсоа-Енри Пино, малко по-надолу ще откриете отговора на голямата питанка.

Във вторник тази седмица 53-годишната актриса публикува невиждана обща снимка с майка си - известната испанска оперна прима Даяна Хименес Медина с мексикански произход, празнуваща рожден ден на 14-ти юли.

Хайек подписа снимката с умилителното "Честит рожден ден на моята красива майка. Благодаря за живота, любовта и гените ти!" И как няма да благодари - приликата помежду им е поразителна, макар повече от 20-годишната разлика във възрастта. В интерес на истината, в цялото Интернет пространство не успяхме да открием точната година на раждане на известната майка - явно от суета, госпожа Хайек никога не споделя възрастта си, като една истинска дама.

Феновете на майка и дъщеря се присъединиха към поздравленията с пожелания за здраве и дълголетие, като почти не остана коментирал, който да не отбележи, че двете са "като две капки вода":

"Вечна красота - майка ти е богиня!", "Поздравления! Нека е винаги здрава и, най-важно, щастлива!", "Щастливка е с дъщеря като теб!", "Салма, ти си копие на майка си!" - пишат ентусиазирани феновете на Салма и мама.

Актрисата винаги е подчертавала какво почитание изпитва към авторитетната си майка и неведнъж е казвала, че всичко най-добро, физически и емоционално, е наследила от нея; по-рано тази година дори сподели с всички бюти хитринката "от мама", която ще помни и прилага цял живот.

За никого не е тайна, че Салма не се възползва от услугите на пластични хирурзи - просто защото с гени като тези, не изпитва нуждата. В същия ред на мисли, актрисата признава, че не се изтезава с диети или изтощителни тренировки. Все пак успява да изглежда възхитително ден подир ден.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя