Следва

Studio 54

We love: новата версия на култовото Le Chiquito на Jacquemus

Dare U?

All fashion преди 3 години

Тийзър към рекламната кампания за "подобрения" култов модел на Jacquemus Le Chiquito - Le Chiquito Noeud, се появи в Инстгарм профила на марката по-рано тази седмица. В света на чантите, дизайнерски имаме предвид, утвърдените размери рядко се променят - повечето големи имена в бранша залагат на няколко универсални размера като най-търсени и предпочитани.

Преди малко повече от година обаче Симон Порт Жакмюс преобърна представите на модната индустрия, представяйки най-минито от всички мини чанти - леко бутафорното Le Chiquito.


Кой как избра да се рекламира: бабата на дизайнера за Jacquemus


В новата вариация на мемегенериращия клъч се наблюдава удължена дръжка, която предоставя възможност за "навиване" и "заключване" със симпатична закопчалка, наподобяваща катинар. В допълнение, Le Chiquito Noeud идва и с приспособление, което дава възможност да се пригоди и като fanny pack.

Моделът се предлага в черно, жълто, синьо, розово и бяло - основната цветова гама, с която асоциираме Jacquemus, и е част от колекция Пролет/Лято 2021, която бе представена вчера с леко закъснение и при "екстремни обстоятелства" и която е на разположение в галерията горе>>> 

Въпросната колекция е озаглавена L’amour и включва както мъжките, така и женските предложения на Симон за новия сезон.


Средиземноморски минимализъм от Jacquemus


Новото Le Chiquito е налично за pre-order на официалната страница на марката, независимо дали се притесняваме от възмъничкия му размер, или нямаме подобни предразсъдъци...

More All fashion