Следва

Studio 54

We love: новата версия на култовото Le Chiquito на Jacquemus

Dare U?

All fashion преди 3 години

Тийзър към рекламната кампания за "подобрения" култов модел на Jacquemus Le Chiquito - Le Chiquito Noeud, се появи в Инстгарм профила на марката по-рано тази седмица. В света на чантите, дизайнерски имаме предвид, утвърдените размери рядко се променят - повечето големи имена в бранша залагат на няколко универсални размера като най-търсени и предпочитани.

Преди малко повече от година обаче Симон Порт Жакмюс преобърна представите на модната индустрия, представяйки най-минито от всички мини чанти - леко бутафорното Le Chiquito.


Кой как избра да се рекламира: бабата на дизайнера за Jacquemus


В новата вариация на мемегенериращия клъч се наблюдава удължена дръжка, която предоставя възможност за "навиване" и "заключване" със симпатична закопчалка, наподобяваща катинар. В допълнение, Le Chiquito Noeud идва и с приспособление, което дава възможност да се пригоди и като fanny pack.

Моделът се предлага в черно, жълто, синьо, розово и бяло - основната цветова гама, с която асоциираме Jacquemus, и е част от колекция Пролет/Лято 2021, която бе представена вчера с леко закъснение и при "екстремни обстоятелства" и която е на разположение в галерията горе>>> 

Въпросната колекция е озаглавена L’amour и включва както мъжките, така и женските предложения на Симон за новия сезон.


Средиземноморски минимализъм от Jacquemus


Новото Le Chiquito е налично за pre-order на официалната страница на марката, независимо дали се притесняваме от възмъничкия му размер, или нямаме подобни предразсъдъци...

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.