Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 20.07 - 26.07

Дневен ХОРОСКОП - 17.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В петък направете крачка напред към собственото си самоусъвършенстване; покажете повече независимост при вземането на решения и в изпълнението на ежедневните си задачи, но избягвайте да проявявате излишна упоритост. Амбициите ви днес могат да ви отнесат далеч - да се надяваме, че са искрени и полезни за по-голяма група хора, не само за самите вас. Проявите на егоизма могат, обратно на очакваното, да ви направят зависими от други хора или странични фактори. Не се страхувайте от действията или думите на ваш близък; скоро ще промени плановете си. Инвестирайте повече автентичност в избора си маршрут за пътуване през уикенда. Ако се занимавате с финансови документи, днес може да изпитате кратък момент на нестабилност и безпокойство.

Овен, Лъв, Стрелец: днес ще имате повече домашни и семейни задължения. С добро планиране на ежедневните задачи днес ще можете да отметнете доста задачи. Приятелите ви ще намерят начин да ви изненадат или да демонстрират любовта си. Днес е важно да започнете да изграждате нещо ново, въз основа на постигнатото досега в личен или професионален план. Новини, свързани с дете, ще ви донесат различни емоции.

Телец, Дева, Козирог: днес ще изпитате неочаквана ситуация, свързана с липсата на лоялност от страна на човек, на когото сте се доверили. Ситуацията тепърва ще се развива. През този ден ще възникнат нови моменти във финансовите ви дела. Денят е подходящ за работа или бизнес, за изпълнение на отговорни ангажименти, за нови начинания. Като цяло обаче този ден ще има различно развитие от вашите предварителни планове.

Близнаци, Везни, Водолей: организирайте ежедневните си задачи по-добре в петък. Съсредоточете се върху окончателното изпълнение на вашите професионални или семейни ангажименти (където и когато е възможно). Днес ще се насладите на разговор с приятели, които ще споделят вашите планове за уикенда. Гостите не са изключени днес и през следващите 2 дни, което ще изисква известна подготовка от вас.

Рак, Скорпион, Риби: в петък ще имате по-продуктивен ден, в който ще трябва много внимателно да следите развитието, което се надига. Бъдете стабилни и сериозни на работното място. Можете да постигнете много днес, тъй като това ще бъде най-силният ви ден от седмицата. Петък ще бъде благоприятен за пътуване извън града или държавата, в която живеете. Избягвайте рискове или емоционални (прибързани) реакции и решения. Този ден носи важни новини, свързани с приятел.

More Astro