Следва

Нов елегантен бутик на IQOS на булевард "Витоша"

Гаджета ли са Кая Гербер и Кара Делевин?

В пресата се появиха слухове за предполагаема романтична връзка между двете популярни моделки

Celebrities преди 3 години

За щастие доста по-мирни, протестите на движението Black Lives Matter в Щатите продължават - разпръснати из ключови места, шествията текат с пълна сила, като макар затегнатите епидемични мерки, все повече хора се включват, в това число и знаменитости. Популярните модели Кара Делевин и Кая Гербер, "малката Синди Крауфорд", също не остават безучастни - двете момичета прекараха голяма част от lockdown-а заедно, това разбираме от Инстаграм профилите им, а очевидно споделят и еднакви възгледи за случващото се отвъд Океана.

Редно е да отбележим, че по време на карантината Кара все още бе влюбена до уши в приятелката си Ашли Бенсън, с която се раздели преди близо два месеца. От раздялата насам нито една от двете им не е коментирала връзката и последвалата раздяла публично, въпреки че снимките говорят по-силно от думите, а в случая на Ашли, папарашките кадри, улавящи я в интимна близост с рапъра G-Eazy, направо крещят.


9 звездни двойки, които се разделиха по време на карантината


Макар приятелството си и с двете момичета, дъщерята на Синди Крауфорд очевидно показва "предпочитание" към колежката си Делевин - близостта й с модела дори разпали доста слухове около предполагаем романс.

Според източници на Daily Mail, по време на въпросните протести, красавиците демонстрират повече от приятелско отношение - държат се за ръце, прегръщат се сластно и са буквално неразделни. Това разбира се, е плод на чисти предположения, имайки предвид, че не стъпваме на нищо повече от няколко мили кадъра.

За разлика на Кая, която пази личния си живот в тайна (доколкото е възможно), Кара често разказва на феновете си за интимни преживявания, любови и раздели, така че се съмняваме така наречената им "връзка" да остане неофициално потвърдена.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.