Следва

Разводът на Майкъл Джордан и Хуанита Ваной, един от най-солените в историята на спорта

Нов елегантен бутик на IQOS на булевард "Витоша"

И не, не става дума за моден бутик, макар че интериорът му е истинско упражнение по стил.

All About Life преди 3 години

В центъра на София, на престижния адрес "Витоша" 47, преди дни отвори врати най-големият в България бутик на IQOS - устройството за нагряване на тютюн, предпочетено от над 14 милиона потребители по света.

Вече можете да влезете в софийското им светло и уютно пространство, истински оазис на стил и спокойствие сред туристическата еклектика и хаоса от цветове на шумния булевард. Тук имате възможност да се запознаете отблизо с с най-богатото портфолио от продукти и аксесоари за персонализация на IQOS в България.

В експозиционната част на бутика можете да разгледате всички версии на устройството за нагряване на тютюн, освен че отделя по-малко канцерогени и е по-добра алтернатива за пушачите, вече се е превърнало и в отличителен лайфстайл продукт. Можете да си изберете и от богатата гама IQOS аксесоари, така че да отговарят на вашия личен дрескод. Тук е и най-новия модел с цвят аквамарин "IQOS 3 Duo Lucid Teal".


11 металик аксесоара до 199 лева за по-стилно лято


Любезни специалисти ще ви посрещнат и ще ви демонстрират със специално разработена машина как точно работи технологията за нагряване и каква е разликата между цигарения дим и аерозола от IQOS.

Научните данни, иновацията и технологичния пробив, които стоят зад системата за нагряване на тютюна на IQOS, са визуализирани убедително и интересно. Интериорът на бутика е решен в минималистичния съвременен стил на бранда. Ще го разпознаете навсякъде по света, където бутиците на IQOS са винаги на най-оживените улици и предлагат на посетителите истинско преживяване.

Те не са просто магазини, а места, където потребителите се запознават с продукта, имат възможност да го опитат без ангажимент за покупка и да получат отговор на всички въпроси. Софийският бутик е наречен "Витоша" по очевидни причини, а в интериора му дискретно е включен силуетът на кулата на "Копитото" – един от символите на София. В 140 кв. пространство се намират освен зони за съдействие на клиента и пространства за събития и срещи на потребителите. Разбира се, при спазване на всички противоепидемични мерки.

More All About Life