В търсене на изгубеното време с Louis Vuitton

В търсене на изгубеното време с Louis Vuitton

Подобно на много други дизайнери и модни къщи, и плановете на Louis Vuitton претърпяват голям обрат - не само откъм продукция и промяна в начина на презентиране, но в цялостното пренастройване на светоусещането. Дизайнерите трябва да се нагодят към случващото се в момента, да отгатнат мислите и желанията на своите клиенти, за да оцелеят. В тази правилна посока поема и креативният директор на стария френски бранд, заявявайки следното: "Поразрових се за референции в място, което ме зове от доста време насам, но дълго отлагах. Подейства ми изтрезвително и вдъхновяващо, разкривайки пред мен вдъхновение след вдъхновение и помагайки ми да изчисля правилните стъпки в този нов контекст. Отделих си време да разгледам моята креативна идентичност и да се подготвя за бъдещето."

За резорт колекцията за 2021-ва Никола следва линията от последната си колекция, а именно преливайки референции от стари и много успешни свои дизайни, коренно противоположни една на друга, но въпреки това пасвайки си брилянтно като краен резултат. Така например грубоватите карго панталони се озовават в една визия с рококо бялата яка на ризата. Дизайнерът като цяло се опитва да създаде един олекотен, по-кежуал маниер на стилизиране на отделните елементи, доколкото това е възможно, разбира се, за име от подобна величина.

Друг хайлайт, правещ ярко впечатление, са картите за игра, които той прокарва на множество места заради тяхната символика. Формите им биват експлоатирани върху почти всички аксесоари, комплиментирайки се добре с монограма на къщата върху чантите, или бивайки поставени сами в преувеличен размери върху страхотните мини или макси рокли.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia