Следва

"Постоянно се страхувах за живота си": Амбър Хърд с нови показания срещу Джони Деп

Запознайте се: Камил Готлиб, прекрасната внучка на Грейс Кели

22-годишната внучка на Принцесата на Монако...

Astro преди 3 години

Камил Готлиб е родена 16 години след трагичната смърт на баба си - Принцеса Грейс Кели на Монако - през 1998 г. в семейството на Принцеса Стефани, най-малката дъщеря на Грейс и Рение, и Джийн Реймънд Готлиб. Макар отсъствието на присъщите за актрисата руси къдрици, родствената връзка между Грейс и Камил е също толкова очевидна, колкото и с другата й наследница - извънбрачната дъщеря на Принц Албер.

В пресата трудно ще открием особено много информация за малката принцеса, но пък Инстаграм профилът й е пълен с дребни детайли около начина на живот, който води. В неделя например, Камил устрои видео чат с последователите си в социалната мрежа и бе в готовност да отговори на всеки въпрос, който си задават феновете й.


Запознайте се: своенравната принцеса Шарлот Казираги на Монако, внучката на Грейс Кели


Както подобава за едно 22-годишно момиче и обкръжението й, основна тема на разговор в чата бяха любовните интереси на кралската наследница. Камил призна, че в момента не е обвързана, но навлезе в детайли около "типа си":

"Мисля, че е по-добре да си сам, отколкото да си в лоша компания", вярва внучката на Грейс Кели, а колкото до момчетата, които харесва, Камил има едно изискване: да са високи! Въпреки това, говорейки за бъдещия си партньор, Готлиб е откровена - визията няма значение, стига комуникацията, общите интереси и преживявания да я удовлетворяват.

More Astro