Следва

WIN IT! Ароматните минита на MAC Fix + Vibes

"Постоянно се страхувах за живота си": Амбър Хърд с нови показания срещу Джони Деп

"Постоянно се страхувах, че ще ме убие..."

Love преди 3 години

Върховният съд в Лондон продължава да разглежда делото за насилие срещу 57-годишния Джони Деп, заведено от бившата му интимна партньорка актрисата Амбър Хърд. В навечерието на делото, което от своя страна актьорът заведе срещу таблоида The Sun (в тяхна публикация Деп бе назован като "мъж, който бие жена си"), екссъпругата му свидетелства в полза на The Sun. Под клетва Хърд изказа, че е била постоянен обект на домашно насилие, като неведнъж се е стигало до смъртни заплахи.

Според Амбър, много от свадите им били толкова сериозни, че постоянно се страхувала за живота си; в изблици на ярост, съзнателно или не, актьорът можел да я убие:

"Многократно ме заплашваше с убийство, особено към края на връзката ни. Физическото насилие се изразяваше в удари, шамари, ритници и душене. Замеряше ме с предмети, дърпаше косата ми и ме поваляше на земята. Замеряше ме с какво ли не - най-често с празни бутилки от алкохол", гласят показанията на актрисата.

Амбър добавя още, че бившият й бил обсебен от начина, по който изглежда тя и не й позволявал да носи нищо разголено: "наричаше ме "к*рва, която е жадна за слава". В показанията си актрисата обяснява, че след изблиците на ярост, Джони най-често обвинявал "другото си Аз", наричано от него "чудовище".


Джони Деп клекна: ще предостави в съда медицински данни за зависимостите си


На въпрос от страна на адвоката на Джони дали предбрачният им договор е причината за всички скандали, Амбър отговаря, че никога не се е интересувала от парите на бившия си мъж, като добавя още, че Деп неколкократно я е заплашвал, че ще анулира този договор:

"Казваше, че единственият изход е смъртта", обяснява актрисата.

Кървавият процес, припомняме, тече вече повече от две години и включва хвърлянето на безброй обвинения, също толкова положени клетви и стотици призовани да дадат показания свидетели. В своите показания Джони Деп обясни, че никога не е проявявал жестокост към бившата си половинка или която и да било друга жена. Същевременно популярният актьор описва обвиненията на Хърд като "изтънчена измама".

Напомняме още, че много от бившите жени в живота на Джони, включително 48-годишната Уинона Райдър и 47-годишната Ванеса Паради, се притекоха на помощ по време на процеса, като увериха съдиите, че той никога в живота си не е и не би посегнал на жена.

В допълнение към това, обвиненията на Амбър Хърд се разклащат за пореден път, след като показания дава портиерът в жилищната сграда на Джони Деп в Лос Анджелис. Алехандро Ромеро твърди, че Илон Мъск бил чест гост на Амбър, когато, разбира се, Джони отсъствал.


Обичта на известните: бившата на Джони Деп и Бианка Б.


Свидетелят разказва още, че любовният романс на Мъск и Хърд започва едва месец след като Джони и Амбър се женят, а собственикът на "Тесла" дори имал собствен ключ от апартамента на актьора. Следва продължение...

More Love