Следва

Скритите ползи на вълшебното масло от чаено дърво

We love: ароматните минита MAC Fix + Vibes

Един от най-иконичните продукти на гигантите в козметичната индустрия MAC Cosmetics, а именно Fix+, идва в нова лимитирана серия от седем аромата в мини опаковки за фантастично бюти преобразяване за Лято 2020-та.

Beauty преди 3 години

FIX+ е незаменим продукт за всяко бюти гуру - формулата фиксира макиажа, за да издържи с часове без да правим какъвто и да е компромис с вида му. Лекият спрей е подсилен още с витамини и минерали, за да достави сияен вид и хидратация на кожата по всяко време на деня и при необходимост. Един от най-разпространените продукти в козметичните несесери на всеки добър гримьор, а в нашите също, макар и да сме само любители, се радва на всеобщо обожание, увековечено сега и в неустоима лимитирана серия.

Малките цветни и ароматни бижута хидратират, успокояват, фиксират и освежат макиажа и тена на кожата, а всеки отделен аромат отговаря на различна вибрация, вдъхновена от енергиите в природата. Избираме правилното мини за нас, четейки в детайли подробностите, а защо не и миксирайки ги помежду си.

Fix+ Passion
Променящ настроението към значително по-добро, ароматният Fix+ фиксиращ спрей е вдъхновен от червената енергия на страстта, а отличителните нотки на агода и праскова очароват и наелектризират атмосферата.


Fix+ Vitality
Оранжевото бижу Vitality води началото си от жизнената оранжева енергия - вибрация с изпъкващи нотки на кайсия и мандарина, които ни въздействат, карайки ни да се чувстваме смели и радостни.


Fix+ Play
Жълтата енергия с вибрации на лимон и портокал говорят за свобода и присъщата на лятото еуфория, която чувстваме още с първото напръскване.


Fix+ Balance
Ако ли пък търсим баланс в своето ежедневие, преобладаващите нотки на мента и бергамот ще ни помогнат да се почувстваме спокойни и в хармония със себе си, докато се радваме на прекрасен макиаж.


Fix+ Calm
Успокояващата синя енергия носи аромата на боровинки и жасмин за абсолютен комфорт и усещане за мекота и прохлада.


Fix+ Awaken
За да пробудим кожата и сетивата си рано сутрин, избираме Fix+ Awaken - лилава енергия, наситена с нотки на цветя и листа от чай, за да се почувстваме жизнени и бдителни.


Fix+ Compassion
Чувствената енергия Индиго доставя прекрасно настроение, повлияно от аромата на плодове и рози, за да се почувстваме чувствени и любящи.


Цялата колекция фантастични минита MAC Fix + Vibes е налична в бюти пространствата на MAC Cosmetics в страната, а междувременно може да се включите в Инстаграм играта ни ТУК, където 4 от вас ще могат да спечелят желания аромат на MAC Fix + Vibes.

More Beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Най-ужасните за косата салонни процедури, трихолозите от първо лице

Hair преди 3 седмици

Принципно, цялата бюти индустрия работи за да ни направи по-добри версии на самите нас. Но има някои салонни процедури за коса, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза. За капаните на разкрасителните процедури четем надолу.   

Ах, този бич: тъмните кръгове около очите, видове и лечения

Face преди 3 седмици

Знаете, виждали сте, чели сте, че не всички тъмни кръгове са еднакви, нали? И че само сънят не може да ги реши? Нека видим какви са различните видове тъмни кръгове, причините да се появяват и как да се погрижим за проблема.