WIN IT! Ароматните минита на MAC Fix + Vibes
  •  

WIN IT! Ароматните минита на MAC Fix + Vibes

Fix + от MAC Cosmetics е незаменим продукт за всяко бюти гуру - формулата фиксира макиажа, за да издържи с часове, без да правим какъвто и да е компромис с вида му. Лекият спрей е подсилен още с витамини и минерали, за да достави сияен вид и хидратация на кожата по всяко време на деня и при необходимост. Един от най-разпространените продукти в козметичните несесери на всеки добър гримьор, а в нашите също, макар и да сме само любители, се радва на всеобщо обожание, увековечено сега и в неустоима лимитирана серия.

Малките цветни и ароматни бижута MAC Fix + Vibes хидратират, успокояват, фиксират и освежат макиажа и тена на кожата, а всеки отделен аромат отговаря на различна вибрация, вдъхновена от енергиите в природата. Разкрасяваме и ароматизираме деня си, избирайки своя любимец и четейки в повече подробности за продуктите ТУК. А за да се сдобием с желаното бюти бижу, участваме в страхотната ни Инстаграм инициатива, която ще възнагради четирима от участвалите с аромат по избор - MAC Fix + Play, Passion, Compassion или Calm.

Ето и какви са правилата:

Харесайте ни; Последвайте ни; Коментирайте с името на фиксиращия спрей от линията, който желаете да получите; Споделете и на стори, като ни отбележите, а ние ще ви се отплатим. В период от една седмица (27/07-28/07) ЧЕТИРИМА от участвалите спрямо правилата се борят за общо ЧЕТИРИ ароматни фиксиращи спрея от MAC Fix + Vibes серията! Успех от нас!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.