Следва

Всичко, което трябва да знаем за Никола Пелц, бъдещата г-жа Бекъм

WIN IT! Ароматните минита на MAC Fix + Vibes

We Love: MAC Fix + Vibes

 

All About Life преди 3 години

Fix + от MAC Cosmetics е незаменим продукт за всяко бюти гуру - формулата фиксира макиажа, за да издържи с часове, без да правим какъвто и да е компромис с вида му. Лекият спрей е подсилен още с витамини и минерали, за да достави сияен вид и хидратация на кожата по всяко време на деня и при необходимост. Един от най-разпространените продукти в козметичните несесери на всеки добър гримьор, а в нашите също, макар и да сме само любители, се радва на всеобщо обожание, увековечено сега и в неустоима лимитирана серия.

Малките цветни и ароматни бижута MAC Fix + Vibes хидратират, успокояват, фиксират и освежат макиажа и тена на кожата, а всеки отделен аромат отговаря на различна вибрация, вдъхновена от енергиите в природата. Разкрасяваме и ароматизираме деня си, избирайки своя любимец и четейки в повече подробности за продуктите ТУК. А за да се сдобием с желаното бюти бижу, участваме в страхотната ни Инстаграм инициатива, която ще възнагради четирима от участвалите с аромат по избор - MAC Fix + Play, Passion, Compassion или Calm.

Ето и какви са правилата:

Харесайте ни; Последвайте ни; Коментирайте с името на фиксиращия спрей от линията, който желаете да получите; Споделете и на стори, като ни отбележите, а ние ще ви се отплатим. В период от една седмица (27/07-28/07) ЧЕТИРИМА от участвалите спрямо правилата се борят за общо ЧЕТИРИ ароматни фиксиращи спрея от MAC Fix + Vibes серията! Успех от нас!

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.