Следва

Дневен ХОРОСКОП – 27.07.2020

Седмичен ХОРОСКОП - 27.07 - 02.08

Седмичен ХОРОСКОП - 27.07 - 02.08

Astro преди 3 години

Озоваваме се в странна ситуация в понеделник, когато Венера (в Близнаци) образува аспект на квадрат с Нептун (в Риби), и ни посреща с малко повече несигурност от очакваното. Уикендът на свой ред обаче, идва с перфектната конфигурация (Луна в Козирог) за провеждането на „онези“ нелеки разговори.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще срещнете нови и стари приятели или познати. Не е нужно да имате специална причина за това, събитията вероятно се случват съвсем естествено. Познанствата ви с хора от миналото, ще имат интересно развитие: съученици, колеги, съседи и други.

Финансовите ви тази седмица дела ще изискват повече внимание, тъй като съществува риск да допуснете грешка, да станете обект на измама, да загубите нещо поради пропуск и други. Като цяло, бъдете максимално съсредоточени във всичките си действия, свързани с парите.

Пътуванията тази седмица включват спорове или конфликти от някакъв вид. Като цяло ще има голямо напрежение, свързано с пътуването ви през следващата седмица или две, или по отношение на контакта с хора от различни градове и държави.

В любовта, ако имате партньор, който живее в друг град, е възможно да възникнат спорове, свързани с ревност, недоразумения и т.н.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, ви предстои седмица, в която ще преживеете важно или интересно (по много причини) събитие, свързано с близък роднина. По принцип нещата, свързани с финансови документи, ще бъдат реализирани успешно за вас.

Тази седмица ще се възползвате по някакъв начин от действията на някого, с когото работите или учите. Възможно е да получавате съвети, защита, предложения и т.н.

Въпреки че имате голяма увереност в успеха на вашия план или начинание, тази седмица носи за вас моменти на песимизъм. Може неочаквано и емоционално да решите да се откажете от нещо, за да инвестирате енергия и ресурси в нещо, което смятате за по-обещаващо.

Седмицата носи възможност за любовни конфликти или недоразумения. Спорове ще възникнат за незначителни неща. Възможни са прояви на нетърпимост към действията или маниерите на другия партньор. Подобни преживявания могат да изпробват някои по-нестабилни връзки.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица ще изпитате специални емоции, свързани с дете в семейството си или с други по-млади роднини. Причината за това може да бъде рожден ден, имен ден или други важни моменти в живота им.

Тази седмица ще трябва да помислите по-сериозно за различни варианти за решаване на проблеми, които създават напрежение у дома и в семейните ви отношения.

През седмицата може да бъдете впечатлени по някакъв начин от новини или събития, свързани с вашата стара или настояща любов.

Нови запознанства ще се случат при неочаквани или странни обстоятелства, но вие сте достатъчно мъдри, за да знаете, че няма случайни неща.

В професионален план ще се появят и обсъждат нови идеи. Седмицата носи разговори с хора от приятелския ви кръг, които ще обсъдят с вас бизнес идея или идея за допълнителна работа.

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, предстои седмица, в която вниманието ви ще бъде ангажирано със събитие, свързано с жена от кръга ви роднини или приятели.

Мнозина имат определени очаквания за този период, свързани с парите или уреждането (получаването) на важни документи. Нещата ще бъдат успешни за вас, но е възможно да продължат развитието си през следващата седмица.

През седмицата ще извадите някаква полза от комуникацията си с човек, с когото работите или сте съмишленици по някаква социална (политическа) кауза. Това вероятно ще е някой, когото познавате и на когото можете да разчитате за коректност и висок професионализъм.

Въпреки надеждата, която имате за благоприятното развитие на вашия план или начинание, тази седмица ще изпитате моменти, свързани с песимистични настроения.

По отношение на любовта са възможни недоразумения; може да възникнат спорове по дребни проблеми. Възможно е някой от партньорите да действа егоистично в определена ситуация. Липсата на търпение или толерантност може да бъде причина за кратки или заключителни раздели.

По принцип родените под знака на Рак могат да очакват нещо добро като пътуване. Ще имате полезни контакти с хора, които живеят далеч. Ще имате благоприятна седмица, за да започнете ново запознанство, свързано с общи интереси и дейности.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Ако сте родени под знака на Лъв, ще запомните тази седмица с някои непредвидими събития и преживявания. Всяко от тях ще има специално развитие, което ще определи бъдещето ви за няколко години напред.

През седмицата ще имате среща или разговор, които ще бъдат важни за вас, преди да вземете категорично решение.

Няколко събития тази седмица ще бъдат свързани с вашите роднини. През тези седем дни ще бъде важно да поддържате хармония и разбирателство в семейните си отношения, а не да създавате излишни негативни емоции около себе си.

През тази седмица ще имате възможност да създадете интересни познанства, полезни за личния или професионалния ви живот.

Конкретни събития през този период ще ви освободят от притеснение. Може да изпитате временно напрежение, което е свързано със злополука или стресова ситуация.

По принцип това трябва да е седмица, в която ще преживеете края или началото на нещо, което ще застане в основата на бъдещото ви развитие. Това е седмица на промяна, на нови неща в живота ви.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако сте родени под знака на Дева, възможно е да преживеете неочаквани събития на работа или във вашия бизнес. През тези седем дни има възможност за възникването на нова дейност, за намиране на нови клиенти или нови колеги.

Тази седмица ще бъде важна за вас по много начини - предстои да вземете сериозни и отговорни решения, свързани с пари или финансов договор (документ). През седмицата ще имате срещи и разговори, свързани с бъдещите ви действия с роднини, приятели или партньори.

Използвайте тази седмица за уреждане или решаване на важни за вас финансови проблеми. През тези дни ще можете да извършите важни плащания или задължения. Това ще бъде благоприятна седмица за съдебни дела, ако сте замесени в такива.

Тази седмица ще преживеете емоционално събитие, свързано с член на семейството. За много от вас ще има сериозна причина да пътувате през седмицата или през почивните дни.

През този период бъдете по-отговорни към себе си, ако имате здравословни проблеми.

През седмицата ще се насладите на новини или събитие, свързано с някого, който живее в друг град (държава).

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица ще се наложи да намерите решение на спорове или конфликти, които може да са свързани с предстоящо пътуване или с хора, живеещи на друго място. Семейните пътувания тази седмица ще бъдат по-сложни и стресиращи, имайте го предвид, когато правите планове.

През седмицата ще проследите развитието на здравословен проблем на човек, най-вероятно някой, когото познавате лично. За съжаление, на този етап няма да има яснота за неговото състояние.

Тази седмица ще трябва да разгледате своите минали планове, идеи или взаимоотношения, които вече ще имат шанс да се развият. През тази седмица ще видите много по-ясно възможността те да ви донесат някаква полза или приятни изживявания.

Проектите, в които сте участвали преди време, но които са се провалили или са били изгубени, сега ще имат благоприятно време за развитие, напредък и успех. Ако сте били търпеливи и сте запазили постигнатото, сега лесно ще имате възможността да продължите с тези свои планове.

Седмицата като цяло ще бъде благоприятна за решаване на проблеми или връзки, които ви причиняват безпокойство и притеснение. Възможно е през тези седем дни да осъзнаете, че сте преувеличили ситуацията (каквато и да е тя), което всъщност не е толкова драматично.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, тази седмица ще бъде добре да се концентрирате върху благоприятното развитие на семейните ви планове и дела. През тези седем дни е добре да планирате и да действате по конкретни задачи, свързани с близките ви.

През седмицата ще очаквате да намерите решение или да организирате събитие, свързано със съпруг/а, родители или деца.

През седмицата мнозина ще бъдат недоволни от едно пътуване или от развитието на отношенията си с хора от друго населено място.

Съществува известна възможност за конфликт с човек от дома ви, който ще има неприятно развитие, тъй като ще провокира спомени за вашите минали грешки или
прегрешения.

По време на работа ще бъде важно да стабилизирате и развиете отношенията си с колегите или клиентите си. През тази седмица избягвайте напрегнатите физически или умствени натоварвания.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица вашият приоритет ще бъде да решите неприятности или сложни взаимоотношения с хора от вашия кръг приятели, колеги или познати.

Като цяло през тези седем дни основните събития ще се проведат в семейството и в дома ви. Вашите семейни ангажименти вероятно ще бъдат предварително планирани или част от ежедневието ви. Може да се наложи да вземете решение за близкото си бъдеще.

Тази седмица някои от изненадите, които ви носи съдбата, ще бъдат свързани с любовния ви живот. Може да получите важен жест на внимание, но е възможно да провокирате конфликт, който да настрои вас и партньора ви един срещу друг. Избягвайте да се намесвате в спорна ситуация на работното място. Ситуацията ще се развие неблагоприятно и няма да се чувствате добре.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица може да възникнат интересни преживявания в професионалния ви живот.

През седмицата ще изпитате щастливи моменти, свързани с покупка, придобиване на имоти, получаване на пари и други.

Тази седмица е вероятно да получите подарък или жест на внимание от някого, който ви обича или изпитва силни чувства към вас.

Възможно е да изпитате интересно развитие или по-силни емоции около нова романтична връзка или среща. Седмицата ще бъде запомнена с приятно събитие, свързано с жена, която е ваша роднина или близък приятел.

Предстои да преживеете неочаквана среща или да проведете виртуален контакт с хора, които са били важна част от миналото ви.

Тази седмица повечето от родените под знака на Козирог ще бъдат по-емоционални и нетърпеливи; ще изпитате неочаквани промени в настроението, чувствата или желанията.

Качествата като толерантност и дипломация са много важни днес.

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, тази седмица ви носи интересни преживявания, които могат да бележат (макар и не толкова ясно) бъдещи промени, свързани с вашия дом.

Събитията през тази седмица могат да провокират бъдещ ход или пътуване по различни причини.

Тази седмица ще бъде сложна и неясна по отношение на плановете за продажба или покупка на къща или имот.

Периодът предвещава различни приятни преживявания или събирания с хора, които ще имат семеен празник или годишнина.

Тази седмица младите представители на зодиакалния знак Водолей ще имат по-добри възможности за развитие и изява.

Седмицата носи приятно или важно събитие, свързано с родител, брат или сестра.

През седмицата ще проведете разговор или среща с хора, които ще ангажират вниманието ви със собствените си неприятности, за които вие имате решение или поне идея как да ги разрешите - разбира се, ако този някой е готов да ви изслуша и приеме съветите ви.

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, ви предстои седмица, в която ще трябва да действате практически по въпроси, свързани със семейните дела и задачи. Всичко, което ще направите за семейството си през тези седем дни, трябва да бъде добре обмислено, да действате разумно, да се съобразявате с реалностите около вас.

През седмицата мнозина ще се подготвят или присъстват на важно семейно събиране.

Действията или решенията на жена във вашия кръг от приятели или роднини ще ви натъжат или разочароват.

Отстрани всичко винаги изглежда различно и понякога по-мъдро.

Тази седмица ще се вълнувате от събития, свързани с пътуванията, които се случват далеч от вас. Седмицата е благоприятна за пътуване, за туризъм или за среща с хубави хора.

През седмицата ще харчите пари за дете или младеж и вероятно ще имате конкретна причина за това. Паричните ви отношения с по-млади хора ще имат благоприятно развитие.

За съжаление, някои ще трябва да понесат разходи за внезапен здравословен проблем или злополука в семейството.

Сега сте склонни да гледате по-оптимистично и философски на старите си проблеми и неприятности. Някои от тях вече са на прага на окончателната си резолюция.

More from View Sofia

Какво научих от връзките си с всяка зодия

Astro преди 11 месеца

Откакто се помня се имам за закоравял скептик в астрологията, докато майка ми, любителка на окултното, не ме записа на курс по хороскопи при ексцентричен седемдесетгодишен астролог на име Фриц на 18-ия ми рожден ден. В 90-минутната сесия Фриц отвори прозорец към моята тревожна тийнейджърска душа: Всичко за мен – от манията ми по манга анимационните филми до странния ми усет за мода – сякаш беше написано на звездите.  

Лунно затъмнение в ретроградeн Меркурий днес: от какво е време да се отървем

Astro преди 10 месеца

Лунното затъмнение този май ще ни тласне към собствената ни съдба, напомняйки ни силно и без колебание, че невинаги можем да получим това, което искаме, но със сигурност ще получим това, от което се нуждаем  

След дълъг престой в Близнаци, Марс преминава в Рак: какво ще се промени, общо и знак по знак

Astro преди 1 година

Последната третина на месец март е изобилства от големи енергийни промени, но има един космически момент, който ще усетим силно и интуитивно - когато свирепата огнена планета Марс най-накрая напусне Близнаци, което ще стане тази неделя. След като Марс заплува през водите на Рака, ще се почувстваме странно, изострено чувствителни и доста обидчиви  

More Astro