Следва

Софи Търнър и Джо Джонас станаха родители!

Остават ви пет дни да се включите в Huawei Next-Image Awards 2020

Най-големият и престижен световен конкурс за мобилна фотография предлага три специални награди за българските участници. Имате шанс първи да се докоснете до новия ултрапреносим лаптоп Huawei Matebook X Pro!

All About Life преди 3 години

Ако имате смартфон Huawei, сигурно обичате да снимате.

Още с появата си серията Pro, брандът направи излишни купища фотоапарати и ни даде неочаквани възможности да се превърнем в ловци на моменти, лица и настроения - по всяко време на деня и нощта. Оттогава Huawei ежегодно насърчава световната креативност с конкурса си Next-Image Awards, в който миналата година се състезаваха над 520 000 снимки и видеа. И нека големите числа не ви обезсърчават. Тогава между световните победители беше един българин - архитектът и фотограф Димитър Караниколов, който тази година ще е член на журито в местния конкурс.

Сега, само до 31 юли, имате шанс да се включите в надпреварата за първия модел ултрапреносим лаптоп HUAWEI Matebook X Pro – истинско бижу на съвременните технологии. С перфектни пропорции и елегантен метален корпус с пясъчен завършек, той е ултратънък - невероятните 14,6 мм, и тежи само 1,33 кг. Влиза удобно във всяка чанта, за да ви придружава навсякъде, и няма да остане незабелязан с очарователните си цветове, особено ако изберете загадъчния нюанс на зеленото Emerald Green. Елегантни и стилни са и другите два класически цвята - Space Grey и Mystic Silver. Но да не говорим само за външността.

HUAWEI MateBook X Pro ще ви осигури мощна производителност и невероятна ефективност със своите 10th Gen Intel® Core™ i7 процесор и NVIDIA GeForce MX250 дискретна графика, до 16 GB памет и до 1 TB бърза SSD памет. Ще се любувате на изключителните ярки цветове на 3K FullView дисплея, с който всяко изображение и видео оживява реалистично пред вас. Huawei Matebook X Pro е истинска перла сред преносимите лаптопи и със с упер мощната си 56 Wh батерия, която осигурява до 13 часа видео възпроизвеждане с едно зареждане. Освен новия Huawei Matebook X Pro, специалните награди включват и невероятния смартфон с четворна Ultravison Leica камера - Huawei P40 Pro, и бестселъра сред смарт часовниците – Huawei Watch GT2. И това са само локалните награди. Вашите снимки ще участват едновременно и в голямата класация, където се разиграват 71 отличия, между които и три парични по 10 000 долара. (Повече за наградите вижте ТУК).


Huawei Next-Image Awards 2020: 5 съвета от Крис Захариев за победа във видео категорията


Освен че можете да станете щастливия притежател на някое от тези феноменални устройства, ще получите истинско удоволствие от самото участие в конкурса. Категориите обхващат всичко, което ви трябва, за да се вдъхновите; дават ви шанс да се обърнете с лице към лятото, природата и близките си хора и чрез участието в конкурса да усетите по-добре красотата на момента. Вижте ги: 

Near Far – открийте различна гледна точка към скритите места около вас;
Good Night - уловете атмосферата на момента при ниска осветеност;
Hello, Life! – споделете емоция и вдъхновение от ежедневния живот;
Faces – покажете силата си в портретната фотография;
Live Moments – категория за видеа от 10 секунди до 10 минути.
Storyteller – разкажете история в няколко изображения – между 3 и 9.

Уловете момента, вкарайте емоцията си в кадъра и я споделете. Това всъщност е най-голямата награда, от която имаме нужда точно сега!

Всичко за условията на конкурса вижте ТУК.

More All About Life