Следва

Стил урок на седмицата: принтове да има!

Уличният стил на звездите: Бела Хадид като Джулия Робъртс в "Ерин Брокович"

2000s vibes...

Street Style преди 3 години

Сестрите Хадид и стилистката им Мими Кътрел използват стрийт стайл сцената, при това доста умело, за да пренареждат и задават модни тенденции сезон след сезон - за тяхна отговорност, например, смятаме fanny чантите, отчасти и boxy блейзерите, утвърдителното завръщане на добрия 90-тарски деним. Имайки предвид леко затрудняващите "инфлуенсването" им обстоятелства - визираме пандемията и факта, че Джиджи е "по майчинство", сговорната им дружина все пак успява да се справи повече от блестящо, като в наблюдаваните от нас визии се забелязва доста драстична смяна на посоката. Така например, допреди броени месеци широко застъпената 90-тарска вълна, е заместена напълно от очарованието на първите няколко години от новото хилядолетие.


Стилистката на сестрите Хадид за перфектен стайлинг в 5 стъпки


Въпреки че все още е спорно доколко си заслужава тази естетика изобщо да се завръща, Бела и Мими действат смело - вчера папарашките екипи на сп. People уловиха "Ерин Брокович" момента на Бела в Ню Йорк и сякаш началото на 2000-та внезапно ни стана малко по-приятно. Разбира се, за тази временна, надяваме се, тръпка можем да виним основно по-малката от сестрите Хадид и увереността, с която се нови винаги, независимо дали носи кутюра на Chanel, или позира полугола за Calvin Klein.

Разкопчаната ретро риза и прави джинси в случая са подписани от американските Chrome Hearts, с които Бела си партнира от самото си стъпване на модната сцена - дори наскоро моделът обяви в Инстаграм профила си благотворителната кампания, която разработват съвместно.

Нрави ли ни се, или по-скоро не "Ерин Брокович" аутфитът на Бела Хадид, решаваме в анкетата долу>>>

Анкета

Да или Не за Бела Хадид като Ерин Брокович?

More Street Style