Следва

Дневен ХОРОСКОП - 29.07.2020

Удивителният живот на Жаклин Кенеди Онасис в 92 кадъра

В чест на 92-рата годишнина от рождението й, "празнуваме" Джаки О. с 92 великолепни кадъра

Celebrities преди 2 години

Когато Жаклин Бувие се омъжва за Джон Ф. Кенеди през 1953 г., крехкото, но амбициозно и целеустремено момиче се превръща в част от двойка, която е едновременно обект на идолизиране и завист от страна на обществото. С мекия си тон и съвършен стил, първоначално Джаки си печели слава като неотменен спътник на младия Кенеди - двамата внасят необходимата свежест и енергия в Белия дом, но истината е, че не други, а разчувстващите фотографии на Джаки и децата й, отдаващи почит към паметта на Джон, след мистериозното му убийство, са тези, които увековечават фамилията Кенеди в американската и световната история.


Истории от живота: сестрите Бувие или голямата омраза


Отвъд живота й като "Кенеди", Жаклин преоткрива личността си в брака с Аристотел Онасис през 1968 г. и последвалата кариера като редактор, базиран в Ню Йорк. Легенди се носят и до днес за персоната й, стилът й остава като мерна единица не само за първа дама, но и за жена; думите ехтят в съзнанията на всяка дебютантка, а невероятните кадрите остават, за да ни припомнят за всичко това; за да продължават да разказват впечатляващата й житейска история.


Истории от живота: Тина, безмълвната съпруга на Онасис


На днешната дата, 92 години след раждането й, си припомняме за удивителния живот на една Първа дама - в галерията горе>>>

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 20 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 16 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.