Следва

Дневен ХОРОСКОП - 30.07.2020

Дневен ХОРОСКОП - 29.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В сряда планирайте добре срещите си, така че в края на деня да не се окаже, че сте пропилeли времето си в незначителни неща. Ще можете да се похвалите с добре свършена работа, ако днес планирате своите ангажименти добре. Всичко ще зависи от отличната организация на задачите ви. Днес избягвайте противопоставянето, намесата във враждебните отношения между хората. Прекарването на времето ви в разговор с един или друг ще попречи на работата ви. Днес ще трябва да наложите ограничения и да бъдете максимално съсредоточени върху това, което трябва да направите. Мнозина ще се радват на новини, свързани с работа, бизнес или такива, които ще получат от някаква институция.

Овен, Лъв, Стрелец: имате благоприятен ден за пазаруване или бизнес. Ще имате полезни и интересни контакти с хора от близо и далеч. Това е ден, в който е добре да отделите време за общуване с роднини. Сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване на къси разстояния. Изненадите, независимо с какво са свързани, ще имат кратък ефект върху настроението и плановете.

Телец, Дева, Козирог: сряда ще бъде подходящо време за начинания, свързани с работа, реклама, публични изяви и други. Може да имате усещане за финансова нестабилност, но реалността е друга. Неприятните преживявания с жени могат да развалят настроението ви за кратко време. Днес ще трябва да промените плановете си за неща, които сте планирали да извършите през следващите дни или седмици. Връзките с хора, родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще изискват внимание.

Близнаци, Везни, Водолей: сряда ще бъде ден за разговори, свързани с хармонизирането на важните отношения. Днес мнозина ще имат преувеличено очакване за значението на събитие, което ще е точно обратното. Превозните средства, които използвате днес, изискват вниманието ви. Денят носи добри новини, свързани с мъж от семейството. Мъжете от тези три знака ще имат специални преживявания с хора, родени под знака Везни, Водолей или Близнаци.

Рак, Скорпион, Риби: в сряда ще предпочетете да се включите в работа, която не изисква много усилия. С лекота и разбиране ще осъществите важни срещи и контакти с представители на правителството, банковите, данъчните или други институции. Денят е благоприятен за пътуване предимно на къси разстояния в страната, в която живеете. Във финансово отношение жените ще бъдат в по-благоприятно положение от мъжете. Здравен проблем за някого, когото познавате, може да стане причина за неприятно изживяване.

More Astro