Следва

Фиеста а ла Chanel

Нов празничен брой на Madame Figaro

Най-хубавото нещо в един празник е подготовката за него. Списанието разчупва шаблона на традиционните...

All fashion преди 14 години

Най-хубавото нещо в един празник е подготовката за него. Списанието разчупва шаблона на традиционните предложения за подаръци и се впуска в един забавен звезден шопинг, решавайки да проследи как протича процесът на пазаруване, ако се казваш Мадона, Анджелина Джоли, Брад Пит, Ванеса Паради или Джони Деп. С цялото семейство?

По двойки? За какво мечтаят те?... Madame Figaro се увлича в играта на папараци и проследява щурия шопинг маратон на звездите в Париж. Техните списъци с желания са нещата, за които и ние мечтаем.

Дефилето на коледните елхи. Madame Figaro ексклузивно представя коледни елхи, родени от въображението на дизайнери от три престижни модни марки – Hermes, Sonia Rykiel и Louis Vuitton.



Мода.
Артистичният директор на Yves Saint Laurent Стефано Пилати, който отбелязва пет години работа за модната къща, прави изключителен подарък на читателите на Madame Figaro - в този брой той се изявява като стилист и прави умели комбинации, подчертани с изящни аксесоари. Ще бъде голям пропуск, ако не видите тази фотосесия и ако не проверите знанията си за митологичната къща в теста “Жена Yves Saint Laurent ли сте?“!

Красота. Два килограма по-малко преди празниците: всички стратегии за отслабване без драконовски режими, фин силует без никакви лишения.

Целта е с лекота да се “плъзнем” в малката черна рокля в празничната вечер. Топ професионалистите от грим студиата пък издават своите бюти секрети за изтънченост до крайност.
Гурме.

Гъши дроб, миди, пълнена птица, глазирани кестени – всички класически рецепти, без достоен съперник сред блюдата за празничната трапеза.

Пътуване.
Нищо по-добро от Межев, принца на Алпите.
Годишен хороскоп за 2010. През новата година планетите бележат нов прогресивен етап в развитието на човешката цивилизация и под тяхно влияние ще настъпи ера на обновление и за щастие хаосът ще бъде овладян.

И още:

Коледата като най-семейния празник е повод да проследим преструктурирането през последните десетилетия на семейството в осем нови фамилни модела и мястото на детето в тях.

Робин Райт Пен, великолепната жена на гениалния Шон Пен - седем причини да я харесваме.

Естел Лефебюр, бившата снаха на Силви Вартан и Джони Холидей, представя своята визия за модата и елегантността.

Стинг разказва представата си за съвършената Коледа и за новия си албум, посветен на зимата.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.