Следва

Дневен ХОРОСКОП - 31.07.2020

Томас Маркъл: "Обичам дъщеря си, но не се гордея с човекa, в който се е превърнала"

След точно две седмици от днешната дата ще излезе дългоочакваната книга за Меган Маркъл, Принц Хари и #Megxit...

Celebrities преди 3 години

Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family е най-горещата и обсъждана тема в момента, колкото и да "се опитват" от семейство Кардашян-Уест да засенчват по ексклузивност бившите херцози. Още преди да е докоснало рафтовете в която и да е книжарница, четивото, авторството на което дължим на Омид Скоби и Карълайн Дюран (кралски биографи, които следват Меган и Хари в продължение на няколко години) придоби бестселър статус, благодарение на огромния брой pre-orders сред онлайн потребителите.

Макар вече нетърпимото напрежение, което назрява около премиера на книгата, обещаваща да разкаже истината за самото начало на връзката на Меган и Хари, да разкрие истинската причина за #Megxit и да хвърли известна светлина по отношение на непреодолимия конфликт Уилям и Кейт - Хари и Меган, двойката пази мълчание. Един от родствениците на Меган обаче, които, както сме се убедили с годините, са доста приказливи, не успя да се въздържи от коментар. А и кога ли си е замълчавал 76-годишният Томас Маркъл...


Нещастен край: първата любов на принц Хари и най-трудната раздяла


Пред репортери на The Sun, Томас съветва дъщеря си и зет си да не се впускат в конфликти с авторите на книгата, ако нещо от написаното не им се понрави:

"Сега е възможно най-неподходящият момент да се оплакват и жалват за каквото и да било, защото хората по цял свят страдат заради Коронавирус пандемията", започва отдалеч Маркъл.

Бащата на Меган, с когото актрисата, припомняме, не комуникира вече повече от две години, и който никога не е виждал внука си Арчи, признава още, че продължава да обича най-искрено дъщеря си, въпреки че не одобрява поведението й:

"Обичам дъщеря си, но не се гордея с човека, в който се е превърнала."


"Меган превръща кралското семейство в Walmart", Томас Маркъл с остро изказване за дъщеря си


Томас коментира и един от вече достъпните онлайн откъси от изданието, в който се казва, че преди няколко години Хари и Меган отказват да му окажат помощ, като предоставят известни протекции поради огромния натиск от страна на пресата.

"Фактът, че непознати за мен членове на кралското семейство ми предлагат помощ, а те направиха така, че да не я получа, е направо удивителен", изказва недоумението си бащата на бившата актриса.

Публичният конфликт на Меган и Томас Маркъл се вихри вече няколко години и колкото и скандален да ни се виждаше в началото, вече е сякаш нещо нормално. Първите сведения за неразбирателството помежду им получихме предсватбено - по първоначален план бащата на Меган е поканен на кралската сватба, но така и не успява да бъде "редовен" гост, поради конкретно искане от кралското семейство. Според една от версиите, малко преди церемонията Томас се съгласява да се снима в предаване, което проследява подготовката му за голямото събитие в детайли, а това разгневява Кралицата и компания. Същевременно Томас твърди, че Меган спира да комуникира с него веднага след сватбата, без да предоставя каквото и да било обяснение за действията си.


Дали билетът на Хари и Меган за Ел Ей е толкова печеливш, колкото си го представяха?


"В края на краищата всички са ми длъжници: всички в кралското семейство са ми длъжници, Хари ми е длъжник, Меган ми е длъжница. Трябва да бъда възнаграден за всичко, което преживях. Дъщеря ми обеща, че ще се грижи за мен, когато остарея. Сега съм стар - явно е време да се погрижа за себе си", убеден е в правотата си Томас Маркъл.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 3 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.