Следва

Булката беглец: 5 звездни сватби, отменени в последния момент

Дневен ХОРОСКОП - 31.07.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Още в петък ще усетите по-благоприятните тенденции, които носи със себе си август, което, до известна степен,  ще облекчи трудностите, възникнали през юли. Ще бъдете в настроение за любов или интимни преживявания, ще търсите нови контакти, ако нямате истински романтични или семейни ангажименти. Днес обаче не се опитвайте да пренебрегвате или умаловажавате отговорностите си както в семейството, така и на работното място - да, уикендът е пред вас, но не започва в петък сутрин. Колкото повече енергия вложите в разбирателство с хората около вас, толкова по-продуктивен и хармоничен ще бъде денят ви. Разговори или ангажименти от финансов характер с хора, родени под знака на Козирог, Телец или Дева, са вероятни.

Овен, Лъв, Стрелец: в петък се опитайте да се насладите на малките, но важни неща в живота. Днес ще планирате уикендите си до края на месеца, които е добре да прекарате с приятели или сред природата. Любовният живот може да ви донесе всякакви изненади; денят предвещава специални преживявания в семейството ви. Мислете практически и с повече мисъл как да разрешите някои неприятни ситуации в живота си.

Телец, Дева, Козирог: днес предстоят срещи с хора, които ще ви заредят с положителна енергия. Може да се изненадате от неочакван разговор, предложение или подарък. Днес ще предпочетете контактите с млади хора. Възможно е да възникне проблем около финансите, които няма да разрешите днес, или ще се появи неочаквано плащане. Събития или контакти с мъж, роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец, ще ви изненадат.

Близнаци, Везни, Водолей: в петък ще преживеете емоционален ден, в който чувствата и настроенията ви ще определят развитието на този ден. Внимавайте да не загубите важни за вас неща: работа, лични или приятелски отношения. Ако успеете да установите стабилен контрол над емоциите си, петък може да бъде успешен ден за вас. Конфликтите в семейството са повече от нежелателни.

Рак, Скорпион, Риби: петък може да бъде много интересен ден за вас, особено ако сте си поставили точно определени житейски цели. Днес разполагате с благоприятно време за любов, за развитието на семейни връзки, за събирания с роднини и пътувания с такава цел. Предстои богато събитиен ден, чието развитие до голяма степен зависи от вашите разумни и практични решения. Напрежението на моменти се дължи на по-големите отговорности, с които ще бъдете обременени днес.

More Astro