Булката беглец: 5 звездни сватби, отменени в последния момент

Булката беглец: 5 звездни сватби, отменени в последния момент

Runaway Brides... and Grooms

Всеизвестна факт е, че жените сме склонни на далеч по-емоционални изблици, оттам решения (кои добри, кои не чак толкова) и действия от мъжете. Общо взето, науми ли си нещо една жена, трудно ще я разубедите - включително, ако е решила да отмени сватбата си, която вероятно е организирала в продължение на мъчителни месеци, даже години. Известните дами не правят изключение, дори от тази екстремна група на "булките бегълци".

Няколко седмици, дни, защо не и часове - припомняме пет от най-ненадейно отменените сватби в историята на Холивуд.

Джулия Робъртс - Кийфър Съдърланд
Самата звезда от кино класиката "Булката беглец" повтаря сценария в собствения си живот: Джулия знае от личен опита какво е да отмениш сватба в последния момент... може би не да зарежеш някого пред олтара, но със сигурност отменянето на сватбени покани в последния момент не й е никак чуждо. Малко преди да удари заветния сватбен ден за Робъртс и тогавашния й партньор - актьорът Кийфър Съдърланд, Джулия го хваща в крачка. Актрисата спипва Кийфър в леглото с друга жена и всичко е OVER. Робъртс не вдига скандал, защото, както знаем, отмъщението е ястие, което се сервира студено. Три дни преди насрочената церемония, актрисата си събира багажа и заминава на почивка с приятел на годеника си. Не е нужно да изясняваме, че сватбата така и не се провежда...


Сиена Милър - Джъд Лоу
Друга звезда нарушила брачния обет преди да го е дала е Сиена Милър. В случая единственият прегрешил е актьорът Джъд Лоу, който изневерява системно на половинката си със бавачката на децата си Седи Фрост, а единствената "вина" на Сиена е, че разбира. Естествено, актрисата веднага разваля годежа и отказва да се омъжи на Джъд. Интересен е фактът, че по-късно двамата се събират, но още по-напред във времето се разделят заради друга изневяра на високия рус мъж.


Кайли Миноуг - Джошуа Сас
Сватбата на австралийската звезда Кайли Миноуг и изгряващия актьор Джошуа Сас е планирана за 2017 г. Въпреки факта, че младоженецът е 20 години по-млад от изпълнителката, това не пречи на двама им да изградят връзка, която изглежда достатъчно хармонична и обещаваща, че да просъществува още дълго. Доста неочаквано за широката публика, сватбеното тържество е отменено няколко дни преди обявената дата без никакво обяснение. По-късно приближени до двойката обясняват, че за съжаление, на много късен етап Кайли разбира, че Джошуа е обикновено жиголо, което търси слава и стабилен доход.


Дженифър Лопес - Бен Афлек

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.