Следва

Дай ни предложение за добра и интересна тема, която ще те развълнува, и ще получиш подарък

We Love DJs парти в ID club

Още в първата седмица на 2010 година микс клуб ID Club ще стартира нова поредица от партита под мотото “We...

Culture преди 14 години

Още в първата седмица на 2010 година микс клуб ID Club ще стартира нова поредица от партита под мотото “We Love DJs”.

Всеки месец от новата година клубът ще приветства някои от най-актуалните, известни и без съмнение най-секси имена в диджей средите. Парти вечерите ще се отличават с нестандартни декори, повече пространство, отредено за танци, различна хореография, танцьори и гостуващ международен диджей.

На 8 януари 2010 г. всички посетители на столичния микс клуб ID Club ще попаднат в музикално-сексуалната власт на Micky Friedmann. Този красив мъж има зад гърба си 15 години кариера като професионален балетен танцьор, дълги години като модел, лице на корица на десетки списания и… три години в армията.

Ако смесите перфекционизъм, талант, дисциплина, класическо образование и свръхдоза сексуалност, ще получите Micky Friedmann, едно от най-горещите имена в клубните среди. Живеещият в Берлин диджей ще бъде гост и ще застане за първи път зад пулта на ID Club. По този начин той ще даде старта на серията партита “We Love DJs”.

DJ Micky Friedmann ще бъде първият гостуващ чуждестранен ди-джей в ID Club, който със сигурност ще ни накара да заобичаме диджеите още по-силно. В най-скоро време очаквайте повече подробности около първото парти от серията “We Love DJs” парти. 2010 година започва с фойерверки и диджеи в любимия ID Club!


 

More from View Sofia

More Culture