Следва

Помощ: той не желае да планираме общо бъдеще

Амбър Хърд с последни показания срещу Джони Деп, какво ще реши съдът

Актрисата бе изслушана за последен път по заведеното от актьора дело срещу The Sun

Celebrities преди 3 години

На 28 юли, вторник, заведеното от Джони Деп дело срещу британския таблоид The Sun най-накрая приключи. Припомняме, че холивудският актьор съди изданието и главният му редактор за клевети и невярна информация, след като в статия от 2018 г. актьорът е назован като "мъж, който бие жена си". Последното дело от процеса откри адвокатът на Джони Дейвид Шерборн:

"За клиента ми е важно да изчисти името си от това ужасяващо обвинение. Той изгуби не по-малко от всички останали, имам предвид репутацията му. Не става дума за пари", обясни юристът, като добави, че всъщност Деп е джентълмен, който никога не би посегнал на жена - и не е през целия си съзнателен живот.


Същ Джони! Лили Роуз Деп сподели снимка да мистериозното си братче


В същото време, за последно изслушване бе призована и бившата съпруга на Деп - Амбър Хърд, подкрепена от новата си интимна партньорка Бианка Бути. Под светлината на множеството папарашки обективи, актрисата прочете финалното си признание за този процес:

"Дойдох на Острова, за да свидетелствам като свидетел по това дело. След като получих исканата ограничителна заповед през 2016 г. и най-накрая излязох от този брак и по документи, исках да продължа с живота си - не исках да се връщам назад. Не съм започвала това дело и не бих искала да започвам подобно съдебно производство.

Ужасно болезнено е да разказвам за тези трудно моменти, които станаха причина за нашата раздяла, да си спомням за тези най-травмиращи спомени от живота ми с Джони. Да ги разказвам в съда и да бъдат излъчвани по целия свят. Продължавам да се придържам към първоначалните си показания и вярвам, че справедливостта ще възтържествува, благодарение на британската правосъдна система.


"Постоянно се страхувах за живота си": Амбър Хърд с нови показания срещу Джони Деп


Оценявам отдадеността, упоритата работа и подкрепата на адвокатския екип, както и на моите защитници в САЩ и Обединеното кралство. Бих искала още да изразя благодарността си към много милите и отзивчиви служители в съда и полицията, които се грижат за сигурността ми, като ми предоставят възможността да свидетелствам в пълна защита. Накрая бих искала да изкажа сърдечните си благодарности към всички фенове по целия свят. Дадохте ми толкова много сила, дадохте ми причина да продължа! Благодаря ви!", гласи изказването на Хърд.

The Times предава, че актрисата не е добре посрещната от тълпата - голяма част от публиката скандира "лъжкиня" и "използвачка". Бившият й съпруг за сметка на това, винаги се ползва с пълната подкрепа на феновете, като дори не липсват и подаръци.

Решението на съда по делото на Деп ще стане ясно през септември тази година.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 22 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.