Любовта към себе си: Ашли Греъм, току-що родила, рекламира бански

Любовта към себе си: Ашли Греъм, току-що родила, рекламира бански

Пищна, едра, щастлива, Ашли Греъм, която припознаваме като вероятно най-популярния и успешен plus-size модел в света, грее в поредица рекламни кадри от последните дни!

Рекламата е на бански, цели и в две части, а младата мама на момченце няма абсолютно никакви притеснения да демонстрира тялото си, дало наскоро живот.

Синът на Ашли Греъм и Джъстин Ървин се роди, припомняме, на 18 януари 2020-та, радва се на огромната обич на родителите си и е постоянно присъствие в социалните канали, в които мама Ашли е завидно активна.

Темата този път обаче е мама - супермодел, активист и вече родител, която е категорична, че в наскоро родилата жена няма нищо неприятно или достойно за срам, напротив, това е велик повод за гордост, отличен мотив да заобичаме себе си, вече продължили живота, с уважение и любов. Идеята е да се тушира силно разпространената неувереност от младите майки, които не се харесват и дори не се приемат месеци след раждането, защото намират белезите от този плодоносен период за некрасиви и дори отблъскващи.

Иначе, демонстрираните в поредицата снимки модели са от колаборацията на plus-size модела с бранда Swimsuits For All.

От фотографиите ни гледа уверена, силна жена, която няма никакви проблеми да демонстрира стриите си след раждането. Ашли сменя ефектни монохромни бански с по-палави с цветен и анималистичен принт, както и такива с приятно секси връзки на стратегически места, като го прави на място, в дома си в Небраска, а фотограф е собственият й съпруг, режисьорът и продуцент Джъстин Ървин. Любопитен и приятен е фактът, че Ашли специално е поискала снимките да не са обработвани с фотошоп.

Коментари: 1

Реалист (2020/07/31 / 09:16)
Пак тази... Докога ще но пробутват наднорменото тегло като "любов към себе си"? Ако човек наистина се обича,е се погрижи за здравето си, това си е жив мързел...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.