Следва

Сватбената рокля-катастрофа на Принцеса Даяна

Любовта към себе си: Ашли Греъм, току-що родила, рекламира бански

Пищна, едра, щастлива, Ашли Греъм, която припознаваме като вероятно най-популярния и успешен plus-size модел в света, грее в поредица рекламни кадри от последните дни!

All fashion преди 3 години

Рекламата е на бански, цели и в две части, а младата мама на момченце няма абсолютно никакви притеснения да демонстрира тялото си, дало наскоро живот.

Синът на Ашли Греъм и Джъстин Ървин се роди, припомняме, на 18 януари 2020-та, радва се на огромната обич на родителите си и е постоянно присъствие в социалните канали, в които мама Ашли е завидно активна.

Темата този път обаче е мама - супермодел, активист и вече родител, която е категорична, че в наскоро родилата жена няма нищо неприятно или достойно за срам, напротив, това е велик повод за гордост, отличен мотив да заобичаме себе си, вече продължили живота, с уважение и любов. Идеята е да се тушира силно разпространената неувереност от младите майки, които не се харесват и дори не се приемат месеци след раждането, защото намират белезите от този плодоносен период за некрасиви и дори отблъскващи.

Иначе, демонстрираните в поредицата снимки модели са от колаборацията на plus-size модела с бранда Swimsuits For All.

От фотографиите ни гледа уверена, силна жена, която няма никакви проблеми да демонстрира стриите си след раждането. Ашли сменя ефектни монохромни бански с по-палави с цветен и анималистичен принт, както и такива с приятно секси връзки на стратегически места, като го прави на място, в дома си в Небраска, а фотограф е собственият й съпруг, режисьорът и продуцент Джъстин Ървин. Любопитен и приятен е фактът, че Ашли специално е поискала снимките да не са обработвани с фотошоп.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 5 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.