Beauty Starter: многото малки тайни на Джесика Алба

Beauty Starter: многото малки тайни на Джесика Алба

“Жената трябва да се грижи за себе си всеки ден и да отделя време, за да се приготвя, независимо дали става въпрос само за нанасяне на крем, или повече блясък от обикновено…”

Джесика Алба е съвсем обикновена жена като всяка от нас, долкото може да се каже, че някоя жена изобщо е "обикновена". Далеч е от супергерой - или поне в това се опитва да ни убеди. Това, което ни различава, убеждава ни актрисата, са строгите правила, които следва и от които не се отклонява, за да може пълноценно да съчетава ежедневните задължения със семейните и в същото време да изглежда неотразима във всеки един момент от денонощието!

Подобно на повечето жени, Джесика разчита на малко фон дьо тен и тръгва... "Слагам го под очите си, след това си слагам руж на бузите, за им придам свежест – необходими стъпки, когато си прекарал безсънна нощ", споделя тя. И все пак Джесика Алба, на 38, трябва да има някаква специална рецепта, в допълнение към фон дьо тена, благодарение на която да прикрива признаците на умора по лицето си ТОЛКОВА успешно и да постига невероятния си външен вид, защото винаги изглежда страхотно, въпреки всички онези 1578 неща, които трябва да свърши в продължение на деня.


Джесика Алба и Кеш Уорън.

През 2008 година Джесика Алба се омъжва за Кеш Уорън, с когото имат три деца – момченце на име Хейс (2 години) и две дъщери – Онър (12 години) и Хевън (8 години). Освен съпруга и майка, Джесика е успешна актриса и бизнесдама. През 2011 година основава The Honest Company, защото не намира продукти, които да отговарят на нейните изисквания или на тези на семейството й. Така решава да основе собствена компания, да произвежда необходимите продукти (от памперси до козметика) сама и да ги предлага на тези, които търсят честност, прозрачност и безопасност. Компанията следва философията clean beauty - продукти, създадени с внимание към кожата и околната среда, чийто произход е кристално ясен.

Специалната рецепта на Джесика за справяне с ежедневните задачи и какъв е разкрасителният й режим разбираме от интервю пред италианското Star allo Specchio:

Тя е майка, която винаги изглежда невероятно, въпреки хилядите си роли и останали задачи. Кое е първото нещо, което прави Джесика Алба, когато се събуди?
Опитвам се да погушкам сина си, когато дойде да ме събуди за закуска, но никога не успявам, той ме принуждава да стана. И така, денят започва: мия зъбите, хидратирам кожата, след това привеждам в ред рошавата си коса, която сутрин винаги е просто извън контрол, връзвам я и слизам долу, за да закуся с децата.


Дизайн за вдъхновение: семейното имение на Джесика Алба


А кое е последното нещо, което правите в края на деня?
Зарязвам телефона и се наслаждавам на времето, прекарано със съпруга ми.

Тайната от снимачната площадка или бекстейджа, която сте възприели в разкрасителния си режим?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.