Месечен ХОРОСКОП - Август 2020

Astro преди 3 години

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Ако сте родени под знака на Водолей, през август ще възникнат нови ангажименти, свързани с документи, с наследство, с вещи или имущество на починал родственик и други. 

Тези от вас, които са започнали процес на раздяла или развод, ще направят стъпка назад и ще се опитат да преосмислят своите решения и действия. Едно събитие, разговор или среща ще ви провокира към размисъл.

През август повечето от вас ще имат благоприятно време за пътуване на близо и далеч. Предстоят ви много приятни емоции, посещение на нови места или ще се срещнете с нови хора.

През този месец могат да възникнат неочаквани проблеми свързани с роднина, които ще касаят негови/нейни семейни конфликти. През този месец представителите на зодиакалния знак Водолей ще са лесно докачливи, свръхемоционални, което ще създава лесно напрежение.

През този месец е възможно да се откажете от една своя идея, свързана с работа или бизнес. Като цяло август носи продължение на един процес на професионална промяна, който може да продължи няколко месеца, включително и през 2021 година.

Хороскоп

Още от Astro