Месечен ХОРОСКОП - Август 2020

Astro преди 3 години

РИБИ 20.02 – 20.03

Ако сте родени под знака на Риби, през август ще преминете през едно напрегнато и неспокойно за вас време. Ще изпитате известни притеснения за едно, а други неща ще възникнат като проблем.

През август може да възникне необходимост от неочаквани промени или вземане на важни за живота ви решения. Вероятно не сте готови за тези неща и ще трябва да се нагаждате на бързи обороти.

През август някои от вас ще се разделят с близък човек за даден период от време поради пътуване или друга важна причина. Повече грижи, задължения или проблеми с дете ще имат жените от този зодиакален знак.

През август ще бъде важно да съумеете да запазите самообладание при всяка неочаквана ситуация. Това е месец, който носи развитие на различни динамични събития.

Избягвайте да приемате всяко неочаквано събитие, вторачили се само в неговата негативна страна. Във всяко едно събитие има нещо хубаво, има и нещо, което трябва да ни държи нащрек.

През този месец определено могат да ви зарадват новини или документи от финансов характер, стига да не сте се натоварили с някакви нереалистични очаквания.

Бъдете по-внимателни и тактични в отношенията си с хора, родени под огнените зодиакални знаци.

Хороскоп

Още от Astro