Месечен ХОРОСКОП - Август 2020

Astro преди 3 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте родени под знака на Телец, през август може да реализирате едно пътуване с цел гостуване на приятели или роднини, които живеят в друг град или държава. Подобни събития през август ще са част от промени, които в момента текат в живота ви. Възможно е вие да виждате само едната страна, а всъщност развитието им да има някакъв конкретен, все още неясен или невидим смисъл. Дори да не усещате промените в живота си, те видимо или невидимо се развиват и ще имат явен за вас резултат през следващите няколко месеца.

През този месец може да имате финансови отношения с човек, който живее в друго населено място (включително е възможно и в чужбина). Възможно е да се ангажирате с уреждането на някакъв документ с такъв човек.

През август може да се изпитате известни притеснения около здравето на роднина или приятел, на които им предстои болнично лечение или операция. През този период от време бъдете много внимателни на работното си място. Не следвайте сляпо емоциите си, не реагирайте прибързано, особено в отношенията си с колеги, клиенти или партньори.

Предстои ви разговор с човек, който има желание да ви сподели свои идеи и планове. Ще има нужда от вашия съвет или мнение. Не бързайте с коментарите си, тъй като ще се нуждаете от повече информация и проучване.

Любовта през този месец може да бъде сложна поради по-голямата ви емоционалност и нетърпеливост. Ако все още гледате назад към приключила връзка, знайте, че си губите времето с напразни надежди. Натиск от ваша страна, провокиране на срещи или разговори може да ви изправи лице в лице с тайни, чрез които сами ще си причините болка.
Обърнете поглед напред към бъдещето. Ако нямате нов партньор, огледайте се за нов старт в живота.

Хороскоп

Още от Astro