Месечен ХОРОСКОП - Август 2020

Astro преди 3 години

РАК 22.06 – 23.07

Ако сте родени под знака на Рак, през август ще организирате или ще присъствате на повече срещи и събирания, свързани с различни празници или събития.

През този месец ще имате много по-големи надежди за развитието на ваш жилищен или имотен проблем, за промяна свързана с нов дом, за преустройство на вече притежавано от вас жилище в града или на село. През август ще бъдете много по-търпеливи, ще сте склонни да наблюдавате и да изчаквате развитието на определени събития.

Възможно е да преживеете раздяла с приятели или роднини поради ваше или тяхно заминаване в друго населено място или държава.

През този месец ще имате възможност да приключите с един период от живота си. Този завършек може да има връзка с край на една кариера и начало на нова, с преместване в нов дом, създаване на ново семейство, с раждане на дете и др.
През идните дни ще отделите повече време за хармонизиране на напрегнати отношения, които са обременени от стари проблеми. Ваше старо приятелство ще напомни за себе си, като това може да стане чрез новини, които ще получите, чрез неочаквана среща или друго неочаквано събитие.

През август за мнозина от вас може да възникне пътуване по работа, с определена цел или по задължение. Възможни са нови делови или професионални отношения с човек от друго населено място или държава.

Несемейните представители на този зодиакален знак ще имат интересно развитие на романтична връзка или ще създадат ново романтично запознанство.

Хороскоп

Още от Astro