Месечен ХОРОСКОП - Август 2020

Astro преди 3 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Ако сте родени под знака на Скорпион, през август ще сте много енергични, амбицирани, вдъхновени за най-различни дела, включително такива, свързани с някаква доза риск и неизвестност.

През този месец особено внимание ще отделите на битови или имотни проблеми, тъй като ще искате да ги разрешите преди есента. Може да направите някои реформи в дома си, да положите специални грижи за имот, който притежавате и др. Мнозина ще отделят повече време за работа или занимания извън дома си: градинарство, селско стопанство, туризъм, планинарство и др.

Избягвайте проявите на прекалена самоувереност. Следете внимателно новините, развитието на събитията и се нагаждайте според конкретната обстановка там, където живеете.

През този месец съдбата ще ви даде един урок по мъдрост, който може да се придобие чрез конкретен житейски опит. Бъдете готови за такова преживяване!

През август ще имате поводи за срещи и събирания, свързани с най-различни хора. Бъдете предпазливи в контактите си и не омаловажавайте значението на епидемилогичната ситуация в страната, където живеете.

Любовта ще може да ви покаже своята щедрост през август. Разбира се, това в голяма степен зависи и от други обстоятелства, но като цяло август ще бъде време за романтика, любовни приключения и нови авантюри.

Напрежение може да възникне около млад човек от кръга ви роднини или приятели - някой, който живее в друго жилище или в друго населено място. Напрежението ще е свързано с някакъв конфликт, недоразумение или с разногласие по различни теми от живота.

Моментите на тъга, депресия или объркване в семейните отношения ще възникне там, където има неискреност, мълчание и липса на комуникация. Едно такова психологическо натоварване може да ви се отрази по най-различен начин, според личното ви емоционално състояние.

Хороскоп

Още от Astro