Следва

Джесика Симпсъм към жената, която я насилва системно в детството: "Знай, че ти прощавам"

Дневен ХОРОСКОП - 03.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

В началото на новата седмица много от вас ще се включат по-сериозно в промените, които се задават на семейния фронт. За някои това може да бъде подготовка за сватба, очакване на дете, раздяла с роднина, събиране по важен повод и други. Денят е благоприятен за водене на съдебни спорове, особено ако включва някакъв вид собственост. Днес разполагате с добър момент за професионални или бизнес събития, за започване на нова работа или за преместване на нова позиция. Днешният ден ще открои истинските лидери, а фалшивите ще се окажат в сложни, дискредитиращи ситуации.

Овен, Лъв, Стрелец: денят ще бъде благоприятен за професионални и бизнес дейности. Опитайте се да контролирате емоциите си, за да не бъдете подведени от тях, когато вземате решения. Понеделник е благоприятен за романтични преживявания с хора извън обичайния ви кръг на общуване. Конфликтът с жена може да затъмни настроението ви или да ви провокира да обмените неприятни обвинения.

Телец, Дева, Козирог: днешният ден е благоприятен за работа, която ви носи удоволствие. В понеделник може да се насладите на заслужен успех, постигнат чрез упорит труд. Като цяло можете да очаквате емоционален и приятен ден. Романтичните отношения с представители на Близнаци, Водолей или Везни крият изненади.

Близнаци, Везни, Водолей: в понеделник се опитайте да започнете седмицата в добро настроение, без значение какви събития сте преживели през уикенда. Този ден предвещава новини или оферта, която ще бъде примамлива, но не бързайте да се ангажирате. Предстои ви да проведете важен разговор или да вземете важно решение за дома си. Днес ще получите важни новини, документи или предложения, свързани с работата ви.

Рак, Скорпион, Риби: в понеделник ще имате благоприятен ден за социални и професионални контакти. Не се затваряйте в дома си и не се изолирайте. Днеят ще бъде благоприятен за посещение на правителствена, банкова, данъчна, правна или друга институция, за да разговаряте с техни представители. 

More Astro