Следва

Министър-председателката на Финландия Сана Марин се омъжи за ученическата си любов

Джесика Симпсъм към жената, която я насилва системно в детството: "Знай, че ти прощавам"

Признанието получаваме от мемоара на 40-годишната американка - Open Book

Celebrities преди 3 години

Явно карантината е подействала особено вдъхновяващо за американското население - след "пришълците" Меган и Хари, които, както знаем, пишат скандална биография, която ще бъде публикувана до дни, от Щатите получаваме още една биографична книга, която буди редица реакции и коментари след себе си - противоречивата личност на Джесика Симпсън ни е позната от риалити предавания, впоследствие няколко певчески и актьорски опита.

Каквото и да е мнението ви за Джесика, пък дори и да нямате такова, трябва да се признае, че по примера на Марта Стюарт, американката успява да осребри името си и всичко, върху което го постави. Днес мисията й е малко по-различна - Симпсън публикува биография, в която дава гласност на проблеми от миналото си, за които, изглежда, никой дори не подозира. По време на гостуването си в подкаста на Катрин Шварценегер - The Gift of Forgiveness - миналата сряда, Джесика направи коментар по една особена част от биографията си - сексуалното насилие, упражнявано й в детска възраст:


Величие и падение: империята на Марта Стюарт


Симпсън споделя, че преди осем години се среща с насилничката си и усеща нуждата да й даде прошка:

"Казах й: "Знай, че ти прощавам. Не желая да бъда близо до теб, но няма да се правя, че нищо не се е случило", разказва популярната блондинка.

И продължава: "Имах нужда да й го кажа. Имах нужда да й кажа, че знам, че тя също е била жертва на насилник... доста по-възрастен от нея при това. Той бе постоянно присъствие и в моя живот, но никога не тормозеше мен. Насилваше нея, а тя идваше и правеше същото с мен. Ето защо аз се чувствах виновна пред нея и я оставях да се възползва от мен."

Още през февруари Симпсън започна този отворен разказ за доста травмиращото си детство - причината, по нейни думи, е смелостта и урока, който й дава майчинството. В книгата си Симпсън разказва подробно за кошмара, в който живее в продължение на шест години - от 6 до 12-годишна възраст, когато момичето споделя за проблема с дете на близко приятелско семейство с родителите си.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 4 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.