Следва

Годеникът на Деми Ловато, Макс Ерич, и какво (не) знаем за него

Министър-председателката на Финландия Сана Марин се омъжи за ученическата си любов

Разглеждаме красивите сватбени фотографии с умиление...

Love преди 3 години

През декември 2019 г. Сана Марин стана най-младият министър-председател в света, а през март 2020 г. вече се доказа и като един от най-успешните, благодарение на стратегията й за справяне с пандемията и измъкване от последвалата икономическа криза. Изключително находчивата млада дама не е оперирана от чувства - докато спасява страната си от неизбежните коронавирус последствия, а целият свят бе замлъкнал от възхищение към нея, най-съкровеното желание на Сана е пандемията и социалната изолация да свършат, за да може да се омъжи за дългогодишния си партньор, най-голяма опора и детска любов - футболният състезател Маркус Райконен.

Министър-председателката сподели прекрасните кадри в Инстаграм профила си, а ние едва дочакахме понеделника, за да ви ги покажем!

За Големия ден булката избра лаконична млечнобяла рокля и много дискретен грим, а последователите й в Инстаграм не спряха да обсипват красивата двойка с комплименти.

"Вчера споделихме най-съкровените си желания. Щастлива и благодарна съм, че мога да вървя през живота с човек, когото обичам безкрайно. Видяхме и преживяхме много заедно, споделяхме и радост и тъга, подкрепяхме се безрезервно. Изживяхме младините си заедно, пораснахме, съзряхме - за щастие, на прекрасната ни дъщеря. Ти си единствен за мен. Благодаря ти, че си с мен", подписа кадрите Сана, 34, в любовно обръщение към Маркус, с когото живее вече 16 години.


Жените лидери и защо овладяват кризата най-добре


More Love