Следва

Дневен ХОРОСКОП - 04.08.2020

Годеникът на Деми Ловато, Макс Ерич, и какво (не) знаем за него

Още една Disney двойка!

Celebrities преди 3 години

Феновете умират от нетърпение да научат кой е Макс Ерич, за когото Деми Ловато се сгоди преди броени дни - на 23 юли. Тогава 27-годишната Деми и 29-годишният Макс избухнаха в социалните мрежи с новината, че са сгодени след едва няколкомесечна връзка. Двойката пусна сладурски снимки в Инстаграм от "плажния" си годеж, придружени от романтични послания. "Откривам те във всяка любовна песен, всеки филм, всеки стих, всяка поема. Ти си всичко, за което мога да мечтая, и си жената на живота ми", написа Макс. "Думите не могат да опишат безкрайната ми любов сега и завинаги. Не съм способен да прекарам и минута повече на тази планета, ако ти не си моя жена. Тук и завинаги, любов моя", изля чувствата си годеникът на Деми, като я нарече: "най-красивите душа и тяло в целия свят".

Изпълнителката на песента I love me публикува в своя Инстаграм още по-дълго излияние, насочено към бъдещия си съпруг: "Знаех, че те обичам от момента, в който те срещнах. Беше усещане, което не мога да опиша на някого, който не го е изпитвал, и съм щастлива, че ти го разпознаваш. Никога през живота си не съм обичала с такава безусловна любов преди да срещна теб (с изключение на родителите си). Обичам всичко в теб, дори и недостатъците ти", разкри душата си тя и добави: "Никога не ме принуждаваш да бъда нещо друго освен себе си. За мен е чест да ти дам ръката си. Обичам те повече, отколкото който и да е пост може да опише. Нямам търпение да станем семейство и да започнем съвместния си живот. Обичам те и ще те обичам вечно, ти си моята любов и моят партньор. А бъдещето е пред нас."


Всичко, което трябва да знаем за Никола Пелц, бъдещата г-жа Бекъм


Деми и Макс дадоха първи индикации за връзката си през март 2020 г., малко след раздалата на Деми с Остин Уилсън в края на 2019 г. По-късно двойката даде публичност на романса си, качвайки снимки с палави описания в социалните мрежи. През април източници на US Daily направиха смелото предположение, че Макс се готви да предложи на Деми. "Семейството й наистина го харесва", допълва източникът им. "Той ще я изненада с пръстен през следващите месеци." Изглежда, че предположенията са истински удар в десетката. Макс не загуби много време и зададе съдбовния въпрос още преди седмица, но някои от феновете на Деми все още не знаят почти нищо за бъдещия й съпруг, освен колко много я обича той. Ето защо сега представяме на вниманието ви всичко, което знаем за годеника й - Макс Ерич, този истински щастливец!

Актьор е
Да, Макс Ерич не само е актьор, но звездата му изгрява в култувата сапунка The Young and The Restless. Макс се появява в над 100 епизода по CBS в ролята на Фенмор и печели четири номинации от "Еми" за най-впечатляващ млад драматичен ТВ актьор благодарение на ролята си в шоуто. През годините той става част и от актьорския състав на Under The Dome, The Path и Sweet/Victorious. Също като Деми, в миналото си и той е част от семейството на Disney и дори участва като танцьор в третия филм от поредицата High School Musical, а по-късно се появява в два епизода на Shake It Up през 2010. Според bio-то му в Twitter, към момента Макс работи по следващия си филм, продукция на Нетфликс - Walk. Ride. Rodeo.

И е певец
Последователите на Макс и Деми са свидетели как двойката качва едноминутни тийзъри от изпълненията му. Ерич редовно публикува в Инстаграм клипчета как пее и дори има издадени песни в миналото си - Ride и Somebody Else са част от заглавията. Макс работи и по филма "Коледна песен" - това разбираме от обложката на сингъла Baby, It’s Cold Outdide на Ребека Блек от 2016 г.

Отдавна си пада по Деми
Като стана дума за Коледа, преди десетина години Макс туитва: "Всичко, което искам за Коледа е Деми Ловато" и слага хаштаг обозначаващ, че човек не може да има всичко, което поиска. Е, изглежда, че коледното му желание най-сетне се сбъдна! Година по-късно Деми споделя статуса му, като добавя въпроса "Всяка Коледа ли? Е, време е за малка демонстрация!"


Министър-председателката на Финландия Сана Марин се омъжи за ученическата си любов


Жените преди Д.Л.
Бидейки част от порасналите деца на Холивуд, преди да превърне Деми в своя годеница, Макс върти любов и с други звезди от същия ранг. Една от връзките му е с актрисата от K.C. Undercover - Вероника Дън, с която споделя три години до раздялата през 2017 г. Среща се спорадично и с модела Зомър Рей, преди да се разделят окончателно.


Вероника и Макс

Опасни фенове
Да, това е леко фрапиращо, но през 2018 г. на Макс му се налага да наеме бодигард, след като видна брокерка на недвижими имоти започва да го преследва и обсипва с ексцентрични сексуални предложения. След един от отказите му, дамата го заплашва с оръжие, предава TMZ.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 11 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.