Следва

Коя е Лейла Джордж, новата госпожа Шон Пен

Дневен ХОРОСКОП - 04.08.2020

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Astro преди 3 години

Вторник ще бъде труден ден, с вероятност за различни проблеми. Възможно е да се получи забавяне в личните дела, отмяна на предварителни планове и обещания. Днес е възможно да приключите със стари ангажименти или договори, дори и да не сте имали такива планове до момента. Във вторник избягвайте промени или разширявания в дейността, с която в момента се занимавате. Това ще бъде добър ден за планиране и обсъждане на важни семейни финанси. Промените в дома ви ще бъдат успешни само ако са добре планирани предварително.

Овен, Лъв, Стрелец: днес определено ще има на какво да се порадвате у дома. Избягвайте хитрите или манипулативни хора; съсредоточете се върху любовната си връзка и хармонията в семейните отношения. Бързо изчиствайте песимистичните настроения, които могат да ви ударят внезапно.

Телец, Дева, Козирог: помислете върху ангажиментите, които ще може да изпълните до края на седмицата. Очаквайте добри идеи, които ще имат общо с парите или по-добрите позиции в работата ви. Във вторник ще усетите навреме лъжите на човек, който се опитва да ви измами с нещо. Днес някой, роден под знака на Козирог, Телец или Дева, ще донесе късмет в живота ви.

Близнаци, Везни, Водолей: във вторник един от по-важните ви ангажименти ще бъде свързан с роднини; ще се наложи да изпитате неприятното настроение на млад човек. Неприятните новини или събития днес няма да са насочени към предизвикване на драма в живота ви, а да изчистят място за нови неща, които ви предстоят. Днес ще трябва да вземете важно решение, свързано с промяна или съдебно дело.

Рак, Скорпион, Риби: вторник ще бъде важен ден за семейните и домакинските ви дела. Днес е важно да изградите и поддържате доверие, любов и уважение в отношенията си. Бъдете съпричастни към проблемите на хората около вас и не бъдете егоисти. Във вторник се фокусирайе върху изпълнението на професионалните си ангажименти и не губете време и ресурси. Денят е благоприятен за работа и бизнес.

More Astro