Следва

Колието на раздора на Меган Маркъл, или откъде тръгна #Megxit

Коя е Лейла Джордж, новата госпожа Шон Пен

И този път изпуснахме прелестния Шон, под носи ни го взе Лейла, тази неприятно красива млада жена...

Celebrities преди 3 години

След четири години заедно, 59-годишният актьор от "Милк" и 28-годишната актриса Лейла Джордж сключиха брак, поне по сведения на много близка приятелка на двойката.

Добре, да видим коя е булка номер 3 за Шон, за която смътно, от спорадични снимки, знаем, че е руса, фотогенична, еднакво "луда" като епохалния си съпруг, но не много повече.

И така, Лейла Джордж е 28-годишна актриса, дъщеря на известния от "Мъже в черно" Винсент Д'Онофрио и колежката му, австралийската актриса Грета Скаки. Освен че от малка се занимава с актьорство и участва в хитовите филми "Смъртоносни машини" (2018) и "Детето" (2019), новата госпожа Пен е страстен филантроп, обича много животните, пътува по цял свят и... обича връстника на татко си с видимо напълно искрена любов.


Лейла с баща си

Въпреки че от години е под светлините на прожекторите, двойката строго пази личното си пространство, особено стане ли въпрос за отношенията им, като поддържат този принцип и по отношение на женитбата си. Иначе, Шон и Лейла се явяват пред света за пръв път заедно през 2016-та в Лос Анджелис, а слуховете за връзката им започват логично - след като американо-австралийската актриса публикува снимка с Пен в социалните мрежи. Това, което на пръв поглед много сближава влюбените, и което, макар и рядко, ги поставя официално редом един до друг в публичното пространство, е страстта им към благотворителна дейност и филантропия. Тази година и двамата са доброволци на пунктове за тестване за Коронавирус, a Лейла организира своя кампания за събиране на средства в помощ на животните след пожарите в родната Австралия, в което е подкрепена от половинката си напълно. Пред репортери, тя казва: "Най-важното нещо за мен е да имам подкрепата му. Нямаше днес да съм тук и да се усмихвам, ако не беше той." Тази година обаче, паралелно с благотворителността, двойката намери време и за тайна сватба, за която, уви, знаем малко...

Най-свежото и вълнуващо събитие в живота на Пен и Джордж, според публикации в профила на близката им приятелка Ирена Медивой, се състои миналия петък. "Толкова се радвам, че Лейла и Шон се женят" е описанието, придружаващо стара снимка на влюбените от пост на Ирена "Представям ви семейство Пен". Сред постовете и историите си, Ирена показва и пръстените от венчавката. Изглежда, че булката е имала своето "нещо синьо" подготвено предварително, тъй като годежният й пръстен е със сапфир, а златната й халка е идентична с тази на Шон. Носителят на Оскар явно е решил да наблегне символично на нежност и сантименталност при избора на годежен пръстен, тъй като бижуто не е внушаващо и ексцентрично... направо си е скромно. Това говори добре за връзката на актьорите, буквално положението може да се опише като "малко, но от сърце".

Това е първи брак за Лейла. Шон, пък, след браковете си с Мадона и Робин Райт, и връзката с Чарлийз Терон, изглежда се радва безмерно на обичливата си връзка със свежа и доста по-млада от него жена, и сега, вместо снимки от яхтата, киното или плажа, ще очакваме подробности около предложението, булчинската рокля и медения месец. Може би, за Шон Пен и Лейла Джордж годините си остават само число и макар той да е с една една година по-малък от тъст си, а тя - с една година по-малка от дъщеря му Дилан, двамата имат еднакво бохемско и непринудено излъчване, което Шон сякаш не споделя с бившите си жени... Холивудският чаровник сам признава, че в личен и професионален план може да бъде "труден характер", но когато го питат за Лейла, умилен, споделя: "тя ме познава по-добре, отколкото аз познавам себе си; не винаги съм съгласен с вижданията й, но винаги ги намирам за невероятни".

Честито, Лейла и Шон! Блазе ви!

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.