Следва

Колието на раздора на Меган Маркъл, или откъде тръгна #Megxit

Коя е Лейла Джордж, новата госпожа Шон Пен

И този път изпуснахме прелестния Шон, под носи ни го взе Лейла, тази неприятно красива млада жена...

Celebrities преди 3 години

След четири години заедно, 59-годишният актьор от "Милк" и 28-годишната актриса Лейла Джордж сключиха брак, поне по сведения на много близка приятелка на двойката.

Добре, да видим коя е булка номер 3 за Шон, за която смътно, от спорадични снимки, знаем, че е руса, фотогенична, еднакво "луда" като епохалния си съпруг, но не много повече.

И така, Лейла Джордж е 28-годишна актриса, дъщеря на известния от "Мъже в черно" Винсент Д'Онофрио и колежката му, австралийската актриса Грета Скаки. Освен че от малка се занимава с актьорство и участва в хитовите филми "Смъртоносни машини" (2018) и "Детето" (2019), новата госпожа Пен е страстен филантроп, обича много животните, пътува по цял свят и... обича връстника на татко си с видимо напълно искрена любов.


Лейла с баща си

Въпреки че от години е под светлините на прожекторите, двойката строго пази личното си пространство, особено стане ли въпрос за отношенията им, като поддържат този принцип и по отношение на женитбата си. Иначе, Шон и Лейла се явяват пред света за пръв път заедно през 2016-та в Лос Анджелис, а слуховете за връзката им започват логично - след като американо-австралийската актриса публикува снимка с Пен в социалните мрежи. Това, което на пръв поглед много сближава влюбените, и което, макар и рядко, ги поставя официално редом един до друг в публичното пространство, е страстта им към благотворителна дейност и филантропия. Тази година и двамата са доброволци на пунктове за тестване за Коронавирус, a Лейла организира своя кампания за събиране на средства в помощ на животните след пожарите в родната Австралия, в което е подкрепена от половинката си напълно. Пред репортери, тя казва: "Най-важното нещо за мен е да имам подкрепата му. Нямаше днес да съм тук и да се усмихвам, ако не беше той." Тази година обаче, паралелно с благотворителността, двойката намери време и за тайна сватба, за която, уви, знаем малко...

Най-свежото и вълнуващо събитие в живота на Пен и Джордж, според публикации в профила на близката им приятелка Ирена Медивой, се състои миналия петък. "Толкова се радвам, че Лейла и Шон се женят" е описанието, придружаващо стара снимка на влюбените от пост на Ирена "Представям ви семейство Пен". Сред постовете и историите си, Ирена показва и пръстените от венчавката. Изглежда, че булката е имала своето "нещо синьо" подготвено предварително, тъй като годежният й пръстен е със сапфир, а златната й халка е идентична с тази на Шон. Носителят на Оскар явно е решил да наблегне символично на нежност и сантименталност при избора на годежен пръстен, тъй като бижуто не е внушаващо и ексцентрично... направо си е скромно. Това говори добре за връзката на актьорите, буквално положението може да се опише като "малко, но от сърце".

Това е първи брак за Лейла. Шон, пък, след браковете си с Мадона и Робин Райт, и връзката с Чарлийз Терон, изглежда се радва безмерно на обичливата си връзка със свежа и доста по-млада от него жена, и сега, вместо снимки от яхтата, киното или плажа, ще очакваме подробности около предложението, булчинската рокля и медения месец. Може би, за Шон Пен и Лейла Джордж годините си остават само число и макар той да е с една една година по-малък от тъст си, а тя - с една година по-малка от дъщеря му Дилан, двамата имат еднакво бохемско и непринудено излъчване, което Шон сякаш не споделя с бившите си жени... Холивудският чаровник сам признава, че в личен и професионален план може да бъде "труден характер", но когато го питат за Лейла, умилен, споделя: "тя ме познава по-добре, отколкото аз познавам себе си; не винаги съм съгласен с вижданията й, но винаги ги намирам за невероятни".

Честито, Лейла и Шон! Блазе ви!

More Celebrities