Най-добрите български графити артисти с благотворителна изложба в КО-ОП

Най-добрите български графити артисти с благотворителна изложба в КО-ОП

Изложбата Blood Brothers ще бъде в пространството от 7 до 10 август, а продажбите от нея ще отидат в помощ за лечението на Иван Милчев (Rate NLS)

Десетки български артисти взимат участие в благотворителна изложба, която има за цел да помогне с набирането на средства за лечението на графити артиста Иван Милчев, познат като Rate NLS. Изложбата Blood Brothers ще остане в пространството на КО-ОП (бул. Янко Сакъзов 17) от 7 до 10 август, включително. Участие в нея ще вземат едни от най-големите имена от графити сцената, сред които Arsek, Erase, Arno, Ndoe, Nasimo, Esteo, Porn, Brus, Epik, Smokov Tattoo, Петя и Евгени Евлогиеви, Maze, Felon, Bozko, Glow, Xpome, Mouse, а специално за отриването ще се включат и диджеите от Dope Zoo.

Иван Милчев, който е познат на българската и световна графити сцена като Rate NLS, е диагностициран с левкемия в края на 2019 година. Добрата новина е, че болестта е хваната в много ранен стадий и е лечима. Обаче процесът на лечение е дълъг и е свързан с финансови средства, с които неговите приятели, колеги и семейство искат да му помогнат. "Решихме да организираме благотворителната изложба, защото вярваме, че сме достатъчно много и силни, за да помогнем на един от нас в такъв момент“, споделя Красен Димитров, един от органзиаторите.

Всички приходи от продадените принтове ще отидат за подпомагане на лечението на Иван Милчев. Освен със закупуване на произведенията, всеки може да помогне и с превод по банкова сметка или оставяне на сума в кутията за Иван, която също ще бъде разположена в КО-ОП в периода на изложбата.

За подкрепа:

First Investment Bank Bulgaria
Ivan Milchev
IBAN:BG46FINV91501004163183

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.