Следва

Тези тайвански баба и дядо са дефиницията на #couplegoals

Какво ново: 26 световни издания на Vogue с общ проект за НАДЕЖДАТА

Известни фотографи и артисти говорят за НАДЕЖДАТА пред изданията на Condé Nast...

All fashion преди 3 години

26 световни издания на Vogue обединяват креативни сили за работата по универсално нов проект - събитието е историческо и първо по рода си за цялата 128-годишна история на изданието. Първа и основна точка от проекта е корицата - всички 26 такива, при това на септемврийския брой, който както знаете е най-продаваният, са подчинени на темата НАДЕЖДА.

Главният редактор на американския Vogue Анна Уинтур използва емблематичното лого на Ню Йорк, създадено от Милтън Глейзър; на Острова Едуард Енинфул пък избира капитан Том Мур, успял да набере повече от 33 милиона паунда в помощ на Британския национален здравен център, за герой на Vogue UK, а украинското издание на модната Библия привлича като колаборатор към проекта популярната артистка Алевтина Какидзе.



Самира Наср, новият Главен редактор на Harper's Bazaar


Автор на руската корица е Ерик Булатов, класик на соц-арта и артист от ранга на Дейвид Хокни и Джон Балдесари. През 70-те, към края на Съветския съюз, Булатов става известен с картините си, които съчетават реториката на съветските постери и живописни пейзажи. Дори докато живее в Париж, Ерик остава един от най-значимите и известни, включително и най-скъпи руски артисти. Творчеството му е високо ценено и до днес - особено от представителите на модната индустрия: последната презентация на Гоша Рубчински например, се проведе на фона на една от най-известните работи на Булатов, наречена "Свобода".


Легендарната Сузи Менкес напуска Vogue


"Надписът "Надежда", изписан в облаците, се превърна в универсален символ, който придобива различен смисъл за всеки човек на нашата земя. Екипът ни вярва в силата на думите, изкуството и добрата визуализация, точно както вярваме в силата на стила и вкуса", разказва редакторката на руския Vogue Маша Фьодорова пред Buro 24/7

Използваме специално създадения хаштаг #VogueHope, за да открием още произведения, обединени под шапката на специалния проект.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.